K.R.E.A.T.I.V.

H.A.P.P.Y. fredag sweeties!

Inte ofta J står vid sidan om sängen och väcker mig före kl.07 men idag hände det så nu är vi igång här. Eller igång och igång, jag är så trött att jag håller på att svimma…men en dusch på det här så blir det nog fredag för mig också 😉

Och vips är klockan 09.50.  Kom av mig lite där på morgon för det kom en matbox, klädval och speedwalk till skolan emellan. Men nu är jag tillbaka! och alltså jag måste bara få berätta lite om hur otroligt kreativ Johanna är.  Ett exempel kommer här:

Igår kväll, när vi kom hem från  gymnastiken så går J på toaletten och sen in på sitt rum och sen var det helt tyst…. Under tiden lagade jag middag på köket och ropade och frågade om allt var OK? Och det var det. Så – jag fortsatte fixa pasta med köttfärssås fram till att J plötsligt dyker upp med dessa:

 Här har hon då alltså hittat 2 tomma toalettrullar inne på toaletten (hmm…dags att städa kanske?), sen har hon klippt sönder ett av mina vykort (ett rosa vykort med fjäderkant) och gjort dessa!

Att Johanna väljer att göra sånt här istället för att sätta sig med sin i-pad, eller titta på TV eller ja, vad som helst annat tycker jag bara är helt fantastiskt. Och jag måste bara berätta om en till sak…  Den dagen då vi var  på baby besök på sjukhuset så gick vi en ovanligt lång promenad och på vägen hittade J en mutter och diverse annat smått som hon plockade (emot min önskan!) och la i fickan. Sen, då vi kom hem så visar hon mig plötsligt denna:

Då hade hon gjort ett litet konstverk av den där muttern + någon form av skruv ? 

Om hon fortsätter så här så tror jag minsann att vi kan arrangera en konstutställning om några år! 😉

Nej, nog med framvisning av pyssel för idag. Kunde bara inte låta bli att visa er för jag är så glad över hennes skaparglädje och enorma kreativitet.

Nu kör vi fredag och ser till att dagen blir riktigt festlig!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “K.R.E.A.T.I.V.”

 1. Mona says:

  Vilken söt unge,jag blir glad när jag ser sakerna hon tillverkat. Kram o Trevlig Helg.

 2. Titti says:

  Vad kul att hon gillar att pyssla….det kan hon komma långt med!
  Kram Titti_Umeå

  • gizmolina says:

   Jag håller med. Viktigt att hålla fast vid sånt och låta kretiviteten flöda! det har man stor glädje av hela livet. Happy weekend !!! Kram!

 3. Annica says:

  Härligt! Känner igen detta från min 9-åriga dotter 🙂 Hon håller just nu på att rensa ut sådant hon vuxit ifrån på sitt rum, för att göra plats för ett lååångt pysselbord, där hon kan sitta med vänner och pyssla 🙂 Ha en skön helg, kram

  • gizmolina says:

   Underbart med ett långt pysselbord! 🙂 Det står på min att-fixa-lista i Johannas rum. För när allt finns lägg tillgängligt för dem och platsen är klar så inspirerar det dem att vara kreativa och pyssliga ! Så – stort lycka till med fixarprosjektet ! Det kommer helt säkert att bli hur fint som helst! Önskar dig en underbar helg fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *