Kalas & ond hals…

Allmänt

Aker Brygge runt kl.18.15. Vi är på väg hem från kalaset i  ytterplagg från Chill Norway.

Idag har jag tyvärr inte alls varit i form och ikväll försvann min röst (du skulle höra hur jag låter…) on top of that så har jag tok ont i halsen och känner mig bara inte bra. Hoppas, hoppas att det går över rekord fort för jag har absolut varken lust eller tid att vara sjuk

J var på kalas på Peppes Pizza och firade sin söta dagiskompis H i klänning + bluse från How to Kiss a Frog + hårspänne från Prinsessefin.

Till sommaren matchar vi klänningen med sandaler

Jag sitter med pc´n vid köksbordet, vid min sida brinner det i öppna spisen och på tv´n rullar Körslaget (i brist på annat..tycker inte det är speciellt bra…men Gry Forsell är en duktig Luleå tjej!). Ibland knackar jag i bordet för att få JIG´s uppmärksamhet, ha  ha ! hur tokigt som helst men bästa lösningen då rösten är borta 😉  Nej, nu lämnar jag köksbordet och landar i mjuka soffan istället. Det lutar åt att jag kickar igång en dvd

Önskar dig den mysigaste lördagskvällen!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Kalas & ond hals…”

 1. Linda Klang says:

  Krya på dig!
  Kram, Linda

 2. Tusen tack Linda! Önskar dig en mysig kväll. Kram! 🙂

 3. Neej, vad jobbigt! Och ni som ska resa till värmen snart, verkligen ingen bra kombo! I England finns en supermedicin som heter Night Nurse som dödar det mesta 😉 Vet inte om den går att få tag på i Norge (det är ju lite olika mellan länderna och i Sverige är den inte så bra klassad ;))

  Hoppas i vilket fall som helst att du blir bra snart. KRAM L

 4. Krya på dig! Inte roligt att inte kunna prata 🙁

 5. Lotta –
  Tack för tipset! Ja, tajmingen är usel för vi ska ju resa bort på måndag (dock ej till Thai…dit reser vi senare..). Får som sagt hoppas att det går över hur fort som helst.

  Bambi-
  Tusen tack !

  KRAMAR till er ! 🙂

 6. Anna i Kalix says:

  Vilken söt klänning Johanna har på sig! 🙂

  Krya på dig!

 7. Ditte says:

  Hoppas du snart blir piggare!Ta det så lugnt du kan! Päronavkok med pressad ingefära är väldans bra mot halsont.Beprövad kinesisk kur! ( Ta färska päron och skär i bitar+koka i vatten med ingefäran i ca 5 min)
  Kanske har det blivit bättre väder i Thailand innan ni åker dit. Just nu är det ju ingen höjdare, men allt blir ju till vad man själv bestämmer.
  Önskar er en supertrevlig resa på måndag!

 8. Anna i Kalix says:

  Detta låter kanske lite tossigt 😉 men att sova med halsduk brukar hjälpa mig då jag har riktigt ont i halsen. Det är varmt och skönt och brukar göra underverk för en ond hals. 🙂
  Ingefära som nämndes ovan är också toppen!

  Hoppas du blir bättre snart!

 9. milla says:

  Johanna har alltid sååå fina kläder! 🙂 du med för den delen 🙂

 10. MARIAHS says:

  Hei. Du så fine klær J hadde på seg her;) Nydelig..
  Jeg vil bare råde deg til og ikke gå for lenge med vond hals. Her har jeg selv gått siden tirsdag og var på legevakten igår fordi jeg ble verre i allmenntilstanden,feber.
  Jeg måtte ta den første pencellin tab. hos legen,halsen var god rød og hoven..
  Jeg så tenkte og vente litt til med og gå til legen,men det er ikke til og anbefale.
  I verste fall kan du få en klump på hals og blir lagt inn på sus,det gjorde min mor. Så ikke gå for lenge med vond hals,og spes ikke hvis du har feber:) Håper for din del at du slepper kur,det er ikke gøy. God bedring og ha en fin fin søndag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *