KALAS & HOME ALONE.

Allmänt

16831008_10154237248770796_2120826032533357434_n

Runt kl.17. Det blev en annorlunda kalas outfit eftersom de skulle hoppa studsmattor först men ombyte till efterföljande lek & middag var med i glitterväskan. Och ja – det var inte väder för bara ben men J gick typ 10 meter från bilen så no worries. J´s fina parkas kommer från Zara, jympa tights H&m och bling bling Ugg´s shoppade i New York. Sen var det perfekt att jag hade helium hemma så vi kunde krydda presenten med en ballong!

Darlingen är på kalas och jag är home alone och det mina vänner tror jag faktiskt aldrig har hänt en fredagkväll?! i alla fall inte sedan Gucci lämnade oss så jag tror aldrig jag känt mig så ensam… (saknaden av honom är obeskrivlig…)  och plötsligt kom jag på att jag ju måste äta middag! så – körde iväg och hämtade take away på en restaurang i närheten som jag precis mumsat i mig. Jag tror det var typ 28 år sen senast jag hämtade mat där, det är det märkliga med att flytta tillbaka hit upp. Det är som att tiden – på vissa sätt – stått stilla och plötsligt är jag tillbaka där jag var. Lite som Tillbaka till framtiden… Ha, ha.  Och förutom att jag gjort en tidsresa (typ) så har jag även öppnat mitt paket från Zara som ankom precis innan jag skulle köra hjärtat till 360 tramplinecenter. Och jag måste verkligen säga att jag imponeras över Zara´s service! Jag klickade hem mina saker i förrgår kväll och vips! så kom de på dörren (älskar att slippa gå och hämta ut…) snyggt inpackade i fräsch kartong och fint silkspapper. Me like!

Jag kan visa min Zara shopping i morgon om du vill se? 🙂

16938989_10154237251250796_6985403125384739873_n

Så – vad ger man då någon som fyller 12 år i present? Well, vi gick för pyssel från Panduro Hobby, så i det stora paketet gömmer sig en stjärnlampa som man målar / strösslar med glitter / monterar ihop själv. Sen kan lampan fästas på väggen eller ställas på en hylla.   I det mindre paketet gömmer sig turkos + rosa färg, pensel och glitter. (jag glömde tyvärr att fota innehållet innan jag packade in det).  Siffran 12 klippte jag ut från glitterark och limmade fast på presentpåsen.  Kryddade även med stickers.  Och sen är det alltid en god idé att pimpa paket med godis… ! 

Nu ska jag ta och göra i ordning Johannas fredagspåse som hon i vanliga fall brukar få då hon kommer hem från skolan. (jag fyller den alltid med olika saker , oftast godis / en tidning men idag blir det Pokémon… för efter 2 dagar med byta-Pokémon-kort-tema på fritids så är hon plötsligt helt inne i det igen). och sen är det inte så länge till jag ska köra och hämta hem mitt hjärta.

Önskar dig världens härligaste fredagsmys!  🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “KALAS & HOME ALONE.”

  1. petra says:

    Men så mysigt med kalas,fina bilder och så fin presentpåse du fixat.kramar ofin Lördag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *