Kamille Mor & Barn.


Kolla in ballerina klänningen från Noa-Noa och ja, kolla in ALLA fina kläder ! Skorna från H&M är ju to die for och ett av mina tips är att du kan förlänga din sommargarderob genom att matcha dina vita tuniker / kjoler med en pälsvest.

Mitt dagens TIPS! är att ta en prommis ut och shoppa Kamille Mor & Barn (om du inte redan gjort det?) för där hittar du massor av inspiration att mysa med i kväll 🙂

Här ser ni en av de mina sidor, jag gjorde 3 st stjel mammastilen från kändisar i detta nr. Förutom vackra Denise Richard så är det Sarah Jessica Parker och Kate Hudson men de får ni se om ni köper magasinet 😉


Tyvärr finns inte magasinet att köpa i Sverige.

När vi pratar om kändisar så passar det att lyssna på den HÄR låten som jag kör på repeat här hemma idag .

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “Kamille Mor & Barn.”

 1. Rövarmamman says:

  å de e så synd, hade velat ha mitt ex:) kollaget ser så snyggt ut:)

 2. camilla says:

  Har allerede kjøpt det;)Kjempebra jobb du har gjort som vanlig:)Elsker bloggen din,alle tipsene og alt. Bare stå på videre. Hadde bare flere vært som deg.Klem

 3. Anonymous says:

  Hei A-S. Takk igjen for en kjempeinspirerende blogg:-)
  Det hadde vært kjempegøy å se hele veskesamlingen din samlet. Mulighet for det? Klem Lise

 4. Amelie says:

  Åh, hon är verkligen vacker, en av mina favoritkändisar.
  Jag har läst din blogg dagligen i flera år så jag älskar den verkligen.Fy vad jag blir irriterad på de elaka kommentarer som du fått på senaste tiden.
  Ensamma,patetiska och avundsjuka människor.

 5. Anita says:

  Hei. Bladet er supert. Takk for den store shopping guiden på 29 nettfavoritter. Og alle babymote tipsene var kjempefine!!

 6. Kristina says:

  Bladet er fantastisk!Tar det faktisk frem nesten hver kveld.
  Kjekt å se at nettipsene du spurte oss om for en tid tilbake er kommet med i bladet =)
  Unner deg en ferie med dine nærmeste!

 7. fru Svensson says:

  Å va synd att jag inte bor i Norge,den vita kjolen hade jag köpt direkt,så supersnygg.
  Tack för en härlig inspirerande blogg.

 8. Linda says:

  Hej.

  Nu var det länge sedan jag kommenterade, och här har det kommit masssssssor av inlägg….

  Johanna är så supersöt i sin dansdräkt. Min tjej danasr också, har inte ens tänkt på att hon kan få vara på bloggen…. bra idé!

  Spännande med en resa….. du bloggar säker därifrån, så jag får kika in väldigt snart igen…..själv ska jag snart boka in vinterns resa. Vi letar hus på blocket och jag såg en annons från "ditt" resort ….. men vi spenderar nog tiden på vår favorit Kamala.

  Massor av fina bilder och inspiration som vanligt då jag går hit. Bry dig inte om de elaka människorna…. bara avundsjuka knäppisar!

  Och du….. du passar supersnyggt i pilotbrillor…… tycker jag….. kommentarer ska vara snälla. Jag blev så inspirerad av dina pilotbrillor att jag måste köpa egna, innan tyckte jag bara att det var Angelina Jolie som passade i det…. men hon passar ju i allt!! hihi

  När jag kommenterar blir det låååångt….. Ha en fin resa…. när det nu var….

  Kram L

 9. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Så retligt att tidningen inte kommer ut i Sverige, hade köpt den direkt!
  Tänkte på en sak gällande din kommande resa och att du inte vill tala om vart du ska, varför inte göra det till en liten tävling och lämna lite ledtrådar så att den som gissar rätt först vinner något pyttigt? Kanske vore en kul idé?
  Hoppas i vilket fall som helst att ni får en toppen-resa och att en dator följer med så att jag slipper få fullständig abstinens här hemma.
  Kram

 10. Wenche says:

  Har kjøpt bladet + abonnerer på kamille, og det første jeg ser etter/leser i bladene er dine artikler:)

  Hjertelampen din er kjempefin, skulle gjerne hatt en slik på stua og vet akkurat hvor leg skulle hatt den!
  Så jeg gleder meg til du har undersøkt om den, pris osv.
  Kanskje det kan bli den første varen i nettbutikken din:))))

  Har et spm til, selv om det er ei stund til advent: Den hvite adventstaken din (som du hadde kjøpt i Sverige før du flytta til Norge), vet du/tror du den finnes å få kjøpt fremdeles? Eller en lignende? I tilfelle hvor? Kanskje et tips til nettbutikken det også:o)

  Stor klem:)

 11. Anonymous says:

  Hei,

  Kan ikke du gjøre et innlegg om pelsjakker og pelsvester som er trendy denne vinteren. Du er så dyktig og tror mange av oss trenger tips på den fronten 🙂

  Takk for flott blogg

 12. Lene says:

  Hei,

  Kan ikke du gjøre et innlegg om pelsjakker og pelsvester som er trendy denne vinteren. Du er så dyktig og tror mange av oss trenger tips på den fronten 🙂

  Takk for flott blogg

 13. Elin says:

  Anna-Stina! Du ger oss så mycket tips, ideèr och en massa inspiration 🙂 Tack för att du är du.
  Din blogg är en självklar del av min vardag.
  Hoppas du och din familj får en härlig tid tillsammans på er välførtjänta semester.

  Klem Elin

 14. Josefine says:

  Hoppas att ni får en bra start på veckan!

  Kram!

 15. Maria says:

  Söndagskväll i Småland. Inte helt det samma som de jag hade när jag var singel o bodde på Majorstua.. men mysiga på sitt sätt!
  Var har du köpt alla dina fina ljusa, slitna jeans?
  Vet du var man kan hitta så ljusa tvättar nu på hösten?
  Du som är på Sandvika storsenter ibland…. du har väl inte missat Okaidi?! Mina tjejer börjar få starka meningar om mode ,annars hade jag köpt alla deras kläder där! Krams m

 16. Anonymous says:

  Jag följer din blogg med glädje och blir så inspirerad, bor i Norge men hus i Dalarna=)så tidningen köper jag tack vare dig, jag får en skön feeling i kroppen när jag tittar in hos dig, du känns så äkta, NJUT,NJUT,NJUT av semestern,
  I värme kärlek Malin

 17. Weronica says:

  Synd att man ALDRIG hittar något av det fina från H&M i någon butikk i Oslo !!!!

 18. Tack vare min käre svåger/svägerska som numera bor i Oslo har jag nu mitt eget exemplar av Kamille mor & barn! Tack snälla Anna-Stina för att du vill ha med mig i din netshoppingguide och skriver så fint om min webbutik,jag är superstolt och jätteglad för äran att få vara med. Blev också superförtjust i innehållet i Kammile, underbara reportage och härliga bilder, kommer nog be om den varje gång de ska hälsa på hemma;-)

  Stora kramar från Petra

 19. Grommis says:

  Wenche: Er det den med JUL du tenker på? Jeg fikk en veldig lik en i adventspresang i fjor! Den ble kjøpt for LIVING, for en ikke veldig dyr penge:)

 20. Wenche says:

  Grommis: Nei, det står ingen ting på den, men hun har pyntet med mose og kuler med 1-2-3-4.
  Denn står under "julen 2008 hos oss" og innlegget heter "Adventsljusstake" 🙂

 21. Ida says:

  Gud så duktig du är AnnaStina!!! Synd att tidningen inte går att köoa i Sverige. Men jag väntar med spänning på mitt ex 😉 Jag har haft jobb upp över öronen här men packar ihop ditt paket idag! Skickar det imorgon sen kör vi!

  KRAM!

 22. mini says:

  riktigt himla synd att vi inte har den tidningen här hos oss i sverige…mini

 23. Johanna says:

  Håller med många andra som har skrivit att det är tråkigt att man inte kan köpa den här:(

 24. Carina says:

  Kjære A-S

  Jeg vil også benytte anledningen til å takke for at vi har fått være med i Kamille i hele 2 av 2 mulige blader. Det gjør meg så utrolig stolt å se at all den tid og slit man har lagt ned i noe man virkelig tror på blir lagt merke til av andre. Så takk for at DU er DU!

  Stor kram
  C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *