Kamille.


Tyvärr så finns inte Kamille i butikerna i Sverige men ni kan läsa den nett.  (Kamille kan liknas vid svenska Amelia).

Idag har jag haft en riktigt skön start på dagen!  När jag lämnat på dagis så gick jag och solade mig, sen gick jag innom några butiker på vägen hem och nu har jag precis mumsat i mig resterna från gårdagens tikka-masala middag så nu är jag så mätt att jag håller på att spricka 😉

Kom på att jag aldrig berättade om jobbmötet i onsdags. Jag var till min uppdragsgivare Kamille och gick igenom de saker jag gjort och det var SÅ kul att få se text + bilder sammen.  Och som pricken över i på mitt besök så fick jag titta på hemma-hos reportaget som fotograferades hemma hos oss för några veckor sedan. KUL !

   
Så här ser senaste nr av Kamille ut. I nästa nummer är jag & Johanna med 🙂  På bilden i mitten sitter jag och går igenom mina jobbsaker på redaktionen och onsdagen avslutades med mysig familjemiddag på Peppes Pizza som har blivit Johannas favorit ställe efter att hennes dagiskompis firade sin födelsedag där.

Hoppas att du har en lika bra dag som mig idag !? 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Kamille.”

 1. Pernilla says:

  Sag mysigt ut det dar =)Tankte tippsa om ett viktigt amne som jag har skrivigt om idag "Tjejer ni testar vall er!?". Njut dagen!

 2. Josefine says:

  Jag toklängtar efter att få se ert FINA hem i bladet!

  NJUT dagen sötisar. Soliga kramar ifrån oss!

 3. Linn says:

  Jeg liker veldig godt gizmolinastilen, og Kamille er mitt favoritt blad; dette GLEDER jeg meg til!! :O)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *