Kan själv..

Allmänt


Idag blev det hästsvansar igen 🙂  Och den vita färgen i ansiktet kom 2 thai damer och målade på oss alla. Det är en tradition att man gör så den här "nyårsdagen" .

Phuket kl.16.15, söndag em, +34,5 grader i skuggan.

Så där ja, nu har jag legat och super myst ute i solen på verandan och hjärtat vaknade nyss men när hon såg mig så la hon sig ner igen och somnade om 🙂 Hon var sååå trött för hon brukar sova runt kl. 12 och idag somnade hon runt 14. Det var ju så mycket spännande som hände som hon inte vill missa 🙂

När vi gick hem för att hon skulle få sova så var Johanna lika envis som vanligt med att få gå ensam uppför trappen. Jag får absolut inte hålla i henne, nejdå, hon kan själv 😉   (Men som den beskyddande mama jag är så går jag tätt, tätt bakom henne så att hon trillar mot mig om hon trillar. ( Enda undantaget från den regeln var då jag fotade så klart 🙂 )

Thumbnail
Det är skönt att vila lite innan man fortsätter med trapp nr.2 🙂

Thumbnail
Så där ja! Hemma! 🙂

Jag tycker att det är så fantastiskt kul med alla framsteg hjärtat gör nu!  Plötsligt känns hon så "vuxen".

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Kan själv..”

 1. Vilken stor tjej hon börjar bli! 🙂

 2. Emy says:

  svara gärna på min fråga under rubriken" en liten fråga.." vore snällt och kul att höra folks åsikter. kram emy

 3. maria says:

  gu va sööt 🙂

 4. linnea says:

  Vad söt! 😀 ha en trevlig eftermiddag.

 5. Anonymous says:

  Åh gud vilka söta bilder! 🙂

 6. Hayley says:

  Hon är helt underbar den lilla damen! 🙂 Så roligt att följa bloggen och era dagar 🙂

  Mycket trevlig blogg!

  //Hayley

 7. JonnaT says:

  Hejsan! jag har precis börjat följa din blogg och tycker den är intressant 🙂 dock undrar jag ett par saker så som om ni bor i Thailand, hur er lägenhet ser ut osv. vore kul om du kunde svara på dessa 🙂 Kram!

 8. Thea says:

  Prinsesse Johanna<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *