KANELBULLENSDAG!

Allmänt

Happy torsdag darlings! 

Alltså v.i.l.k.e.n. vacker dag vi har! solen strååålar från en absolut klarblå himmel och luften är så där krispig som den bara kan vara på hösten.  Och det var helt magiskt ute då jag gick min power walk runt kl.08 för det låg liksom en “rök” över sjön jag går runt och på den lilla ankdammen låg det ett tunt, tunt lager med IS så alla fåglar var plötsligt borta…. Det, om något, är ett tecken på att vintern lurar runt hörnet… Vilket direkt påminner mig om att jag har ett hästjobb att göra, nämligen att städa vårt garage. Oh my… tänk om jag faktiskt skulle få in bilen där i vinter, efter 3 år, det vore nåt det! ha, ha.

Och dag är det inte vilken dag som helst för idag är det kanelbullens dag! Hur svenskt som helst och bland det godaste fikabröd Johanna vet om så jag har köpt hem några riktigt härliga som ligger och väntar till skolan är slut för nej, jag är tyvärr inte den som ställer mig och bakar perfekta bullar som så många andra influencers.  Alltså jag kan bli SÅ imponerad över hur det bakas runt omkring i stugorna, och inte vanliga bullar, utan oftast med en tvist… En dag kanske jag också är där men inte ännu så: thank god för bagerier! ha, ha. (och för mormor som bakar kanelbullar med Johanna så ofta att vi alltid har i frysen…). Och det är när vi matas med (till synes) perfekta liv på sociala medier som vi får påminna oss själva om att vi faktiskt är good enough och att alla inte kan vara bra på allt! 🙂

 

Kan som sagt inte skryta med att jag står bakom dessa godsaker.. men visst är det härligt med rooosa strössel!  Och den fina kalendern den fick jag av mina J i födelsedagspresent (älskar allt från Ban.do).

Yummie! 

Och på tal om födelsedagspresenter, de här snygga Gucci skorna fick jag i present förra året då vi firade min dag i Hong Kong. Åh som vi kan sakna Hong Kong… Om du planerar en resa så kan jag varmt rekommendera dig att åka dit!! 

Krispig morgon som sagt… och jag fick krossa is i vattenpölar för första gången.  Barnsligt roligt! 

 

Nu väntar soptippen på mig!  ha, ha.  Ja, så är det att bo i hus, då får man frakta bort en del sopor själv. Sen blir det kontorsfix på mig fram till att jag ska hämta J på skolan.  Hon har nämligen sista lektionen på Residens så blir en bit att gå annars, och sen, efter kanelbullefika, så har hon beställt en körning till Trampolinepark 360 och det passar mig perfekt för då kan jag fixa ärenden då girlsen hoppar loss!

Önskar dig en loooovely dag!!! fyll den med feelgood, lyckliga stunder & gott fika för det är du värd! 🙂

Och du – en helt annan sak: har du sett visningen Chanel hade i tisdags? Alltså W.O.W.!!! Du kan se den HÄR!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “KANELBULLENSDAG!”

 1. A-L says:

  Åh så klokt, att vi duger precis som vi är!

  För om man tänker efter, så kan nog alla lyckas framstå som perfekta. Med tanke på att det är snapshots på valda delar under bara några få ögonblick ur verkligheten som vi får se.

  Sen kan jag tyck att det är så skönt att få fly min verklighet ett tag och drömma mig bort till någon annans verklighet ett tag. Just därför jag så gärna läser här. Tankar inspiration och pepp!

  • Jag håller med dig 100% i allt du skriver! 🙂 Visst är det bara utvalda delar vi väljer att visa upp på sociala medier och det är alltid härligt att få drömma sig bort ibland… Precis som när man bläddrar i ett glossy magazin… !

   Och tusen miljoner TACK för underbar feedback! Jag blir så glad när jag får höra att jag inspirerar och peppar för det är det bästa jag vet! 🙂

   Önskar dig en riktigt, riktigt härlig weekend! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Håller med dig så fint med rosa strössel. Blev ingen kanelbulle här i dag. Men till postombudet sa jag tack och happy kanelbullensdag. Han sa ööhh tack antar jag, ha ha . Stor kram

  • Ha, ,ha. så underbart att du hälsade så trevligt till postombudet! 🙂 De + sophämtarna är det så tacksamt att hälsa lite extra på för de uppskattar det så mycket eftersom så få gör det… !

   Önskar dig en FAB weekend och kanelbullar, de kan man ju äta precis när som helst, inte bara på “dagen”! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *