Kaos ska bli ordning!


Hemmaoutfit : topp från Rosemunde, shorts shoppade i Phuket.

Just nu sover hjärtat och jag trippar runt i "hemma outfit" och försöker få någon form av ordning inne i Johannas rum. Igår fick vi nämligen ÄNTLIGEN köpt en perfekt hylla till alla böcker, leksaker, gossedjur etc så nu ska byrån och spjälsängen ut och nya sängen ska byta plats, mörkläggningsgardinen ska monteras upp och nya fina hyllan ska in.

Gissa om jag LÄNGTAR till jag är klar med detta "lilla" prosjekt 😉


Jag hittade föresten den här söta girlanden hos "Riktige Leker" igår och var bara tvungen att sätta upp den någonstans på en gång, men vi får väl se var den hamnar till slut ? kanske på nya hyllan? 🙂

Nej, bäst jag jobbar på här nu för sen då hjärtat vaknar ska vi gå UT i det fantastiska sommarvädret.

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Kaos ska bli ordning!”

 1. Silje says:

  Kjenner jeg deg rett gjennom bloggen, så blir nok Johannas rom perfekt til slutt 🙂

 2. Malin says:

  Jag måste fråga, varför skriver du alltid "prosjekt" och inte "projekt"? Är det den norska stavningen?

 3. AnnaStina says:

  Silje-

  Tusen tack! 🙂 Klem! 🙂

  Malin-

  Ja, det är den norska stavningen. Jag har blivit lite "svorsk" efter mina ´8 år här så vissa ord blir norska av bara farten..! jag tänker inte ens på det. Kram!:)

 4. Anna says:

  Ohhh jag är sååå nyfiken på det färdiga resultatet … och jag kan inte nog säga det många ggr sängen är verkligen helt underbar …… Lycka till med inredningen, kramar Anna

 5. Jag blir också nyfiken på det färdiga resultatet. Blir säkert toppenbra! 🙂

 6. Ica says:

  Hej!

  Halkade in på din blogg på ett bananskal för några dagar sedan och har fortsatt kika in här 🙂

  Tycker din klädstil är suuuper!

  Är för tillfället oxå mammaledig med mitt tredje barn, en liten prins efter två prinsessor ;). Det är en ny erfarenhet vill jag lova lol. Eftersom prinsen kommer få eget rum så småningom så har jag ju såklart ögonen öppna på tips och ideer för barnrum! Johannas ljuvliga tapet är helt i min smak och jag undrar därför vad det är för tillverkare?

  Kram från ett soligt västsverige.

 7. Marie says:

  hejsan, jag länkade hir från en av mina favvis bloggar "ludvigsdal"..din blogg är verkligen familjär och ger ett mycket trevligt intryck med lite glamorkänsla (i love it)..din dotters rum ser helt bedårande ut..kikar in snart igen..

  ha en trevlig sommar

  marie

 8. Linalotta says:

  Måste bara fråga om "hemma hos reportaget" hos Parnevik. Är det ur det aktuella nummret, eller ett gammalt?

  Skulle så gärna vilja läsa reportaget, och vill springa och köpa tidningen direkt. Men sen kom jag på att det kanske är en äldre tidning ur dina samlingar 😉

  Kram

 9. Linda Wirén says:

  Här var det ännu en svensknorska som halkat in på din sida. Har bott här i 10 år och förstår gott din snorska. Väntar med spänning på ditt nästa projekt som du nämner ibland. Ska det bli butik i Oslo måntro? Att läsa din blogg gör en glad. Härlig stil har du också.

  Hoppas du fick njuta dagen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *