Kapp Ahl Vintage Stories.

Allmänt

Varsågoda! här får ni se rykande färska bilder av Kapp Ahl´s Vintage Stories kollektion som lanseras i vår (vecka 14) och som jag egentligen skulle vara i Stockholm och titta på idag.  Kollektionen bjuder, som vanligt, på plagg till både mor & dotter och den osar romantik! 🙂

Jag ska ta och kavla upp ärmarna och städa här hemma nu också ska jag leverera en Mor & Barn sida till Kamille .

Happy day beautiful girls!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Kapp Ahl Vintage Stories.”

 1. Emmie ♥ says:

  ♥ Det ska bli väldigt spännande att se den här kollektionen i butik!

  Happy onsdag på dig!

 2. fru Svensson says:

  ÅÅ va fint,skulle önska både klänningen och kjolen 😉

 3. Ms. Kidelin says:

  Supersött men tyvärr tycker jag de har sjukt kass kvalité faktiskt.

 4. Då hade vi setts på lunchen med Kappahl. Var dock också tvungen att stanna hemma, mina små är sjuka båda två. Jag som just skulle kicka igång lite smått, möta kollegor mm. Men nu är det fokus på friska barn inför avfärd på söndag!!

  // sanna

 5. Hej

  Vet du om det är Sara Thun som är modellen för KappAhl?

 6. Ewa says:

  Så spännande o se i affärerna….vecka 14 antecknat i almanackan, hihi !!!
  Nu ska jag maila min norska vän om att jag vill ha senaste nr av Kamille mor o….
  Ha det gott
  Ewa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *