KARMA.

Happy new week sweeties! 

Ny vecka – nya möjligheter och tänk – det här är sista veckan före jullovet kickar igång! eller ja, alltså J går i skolan hela nästa vecka också men det känns ändå som att det här är sista “riktiga” veckan, för nästa vecka blir nog ändå mer soft…  De brukar inte ha några läxor, jag ska till skolan och bjuda barnen på en liten julavslutnings-happening så ja, veckan blir julig och avslutas med julafton på söndagen.  Herregud så fort tiden gått! och snart är det 2018! Helt galet!

Just precis därför så ska denna vecka verkligen tas tillvara. På alla sätt. Och sen reser vi girls iväg på torsdag, till Oslo, för att få familjetid och för att önska vänner & familj God Jul. Åh som jag gleder mig!!! Det blir helt perfekt med en Oslo weekend nu känner jag. eller ja, det känner jag väl i och för sig alltid. Ha, ha. Och dagens tänkvärda… den blir att vi ska vara mot andra så som vi önskar att själva bli bemötta. Sprid xtra mycket kärlek nu inför julen, och kom i håg att alla är unika på sitt alldelens egna sätt, precis som snöflingorna…    Detta är något jag tycker att det är oerhört viktigt att vi pratar med våra barn om. Det att vi ska vara mot andra så som vi själva önskar att andra ska vara mot oss. Jag & Johanna pratar mycket om det här och jag är så oerhört glad över att J har så kloka tankar kring just detta. Det är en fantastisk egenskap att ha med sig i livet för omtänksamhet, lyhördhet och förmågan att läsa av situationer tar en så mycket längre än trångsynthet och missunsamhet…. ! och jag tror på karma, att det slår tillbaka mot dig om du är dum mot andra. Så som sagt bemöt alla med ett leende och jag garanterar dig att chanserna för att du får ett leende tillbaka ökar! 🙂

Vi klädde granen i vardagsrummet i helgen, den stora maffiga granen som har förgyllt min jul i 15 år (jag sålde dessa magiska granar i min Gizmo butik), och, även den äkta gran som förgyller ljusgården men den får jag visa er senare så – nu återstår bara att klä Johannas gran, det ska vi göra efter skolan idag.

Gizella… hon följer med på precis a.l.l.t. som Johanna gör. De 2 är verkligen best friends. Och jag vet inte om du kommer ihåg att den här granen egentligen har en heeeelt magiskt vacker (inbyggd) belysning? Det är 6 stick kontakter från granen (sååå många ljuspunkter har den) men i år, då jag skulle tända upp den så fungerade bara 2… Så otroligt trist!! Jag ringde leverantören och fick veta att det tyvärr inte går att laga så , därför har jag fått köpa en ljusslinga som jag snurrat runt granen. En sorg. Men – bara att gilla läget för jag hinner inte beställa en ny lik gran i tid till jul. 

Vårt pynt går i rosa, vitt och guld… också kryddar vi med lite disco, unicorns, macroner och lite andra kul detaljer. Den är inte helt färdigklädd, vi har fler kulor att hänga upp men jag var tvungen att sticka ut och köpa tråd (de var trådlösa, ,ha, ha) och Johanna, hon vill helst att granen ska vara all in american style så ja, om hon får bestämma så är det här bara början, sen går vi crazy! ha, ha. 

 

Har du också klätt granen? eller väntar du lite till….?

Önskar dig en fantastisk start på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Julen 2017 | 6 Comments

6 responses to “KARMA.”

 1. A-L says:

  Jag håller så med dig. Bjud på ett leende och du får tusenfalt tillbaka. 🙂

 2. Deseree says:

  Håller med,allt blir så mkt trevligare med ett leende. Granen köper vi nästa helg.

 3. M says:

  Åh så mysigt! Du har det mest stämningsfulla hemmet/bloggen jag vet! Din J verkar vara en underbar tjej med stort hjärta, det har hon nog fått från sin mamma!

  • Men åhhh vilken helt underbart härlig feedback du bjuder mig på M! Jag blir helt rörd av dina fina ord… Tusen miljoner TACK!!! 🙂 Att få vara den mest stämningsfulla blogg du vet om värmer mitt hjärta enormt och peppar mig massor i mitt bloggande! Och miljoner TACK för fina ord ang. Johanna… den komplimangen sparar jag i hjärtat…

   Önskar dig en strålande dag fylld av lyckliga stunder! Stor tacksam kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *