Kata Noi beach.


Jag och min älskade prinsessa på Kata Noi beach idag.

Phuket kl. 00.45, natt mot onsdag.

Idag hoppade vi som sagt på badbussen " i farten " och den tog oss till Kata Beach (den går till olika beacher varje dag enligt ett fast "schema"). Jag hade nämligen bestämt mig för att jag skulle ge Kata Beach "en chans" för jag har ju ÄLSKAT den beachen, den har verkligen varit min favorit i MÅNGA år och jag har rest ner till Phuket själv 2 gånger och bott just på Kata precis därför.

Men – nej. Jag klarar verkligen inte den beachen mer. Tyvärr. Det är SÅ mycket folk (fast just nu är det så klart lugnare i lågsäsong, men dock…) och det känns "skitigt" och det KRYLLAR av försäljare så jag skulle inte ha fått en lugn stund om vi låg där..  Ska visa bilder och förklara mer i nästa blogginlägg.!

Så – jag & Johanna åkte snabbt till Kata Noi beach i stället och där är det bara helt LOVELY!!! 🙂


Johanna satt och lekte jätte länge i sanden. Hon älskar det.

Titta på de här bilderna så förstår ni varför vi valde Kata Noi idag, vi hade i princip HELA beachen för oss själva. Hur lyxigt som helst!


Vi låg och solade rakt nedanför Katathani Resort och så här såg Kata Noi beach ut då vi tittade åt vänster


…och så här då vi tittade åt höger.  Det var inte direkt någon trängsel bland solstolarna 😉


Plötsligt la sig Johanna på mage och lekte i sanden. Kanske hon kom på att hon skulle sola ryggen? 😉  (men hon låg så klart i skuggan, det gör hon alltid.)

Om du ska till Phuket och ska bo i närheten av Kata Noi beach så måste du absolut åka dit och mysa! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Kata Noi beach.”

  1. Nej det var inte direkt trångt på den stranden. 😉 Söta bilder på Johanna i sanden.

  2. Sara says:

    Åh HÄRLIGT!

    Känns det inte tråkigt att snart åka ifrån allt detta..?

    Ni ser ut o ha så himla mysigt varje dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *