Kata Noi Beach.

Allmänt

Runt kl.13.45. Hatt Lexington och klänning+ snäckhalsband shoppade här i Phuket.

Phuket torsdag kväll kl.22.15.

Vi var en tur till Kata Noi Beach idag men tyvärr blev det bara en kortis för det var en liten prinsessa som ville hem till resorten och bada pool 😉  Så – jag får satsa på en heldag beachen imorgon istället !  Vi åt i alla fall en super god lunch på vårt favorit ställe: Katathani och jag hann ligga typ 5 min i en solstol 😉  Men -då vi kom tillbaka till resorten så hängde vi vid poolen tillsammans med trevliga grannar hela em fram till strax före kl.19 och sen beställde vi upp middag och åt hemma 🙂

Det var sååå härligt att känna sand mellan tårna trots att solen lyste med sin frånvaro… (det kom t.o.m. några regndroppar).

Är det föresten någon mer än jag som laddar inför det kungliga bröllopet i England imorgon? Och – vet någon av er om SVT sender det? i så fall: vilken tid? Vi har SVT World här så jag kryssar fingrarna att jag kan se det där. Tack google för att jag precis fick veta att bröllopet visas på SVT World kl.12-14.30 imorgon = kl. 17 – 19.30 för oss i Thailand. Det blir en perfekt after-beach/pool för mig ! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Kata Noi Beach.”

 1. Så härligt det ser ut! Instämmer med dig, sand mellan tårna är sommar, bad & Thailand. Min dotter vill också mest bada i poolen …
  Både SVT och TV4 kommer att sända + att det kommer att visas på Youtube enligt uppgifter här i media.
  Jag är på jobbet så jag kommer inte att titta.

 2. Postadress Torslanda-
  Johanna har inte badat så mycket förr så då har beachen varit OK för henne men nu, då hon blivit värsta vattendjuret, så ska jag nog vara glad för de beach dagar jag får 😉 Här i Phuket har vi tyvärr inte TV4 så jag ska checka på nett nu om det sends på SVT World, jag hoppas det ! Kram! 🙂

 3. Anna i Kalix says:

  Självklart laddas det för bröllop här me 😀
  Såg på morgonnyheterna igår att att många britter redan då slagit läger utanför Westminister Abbey…

  Kul att se massa fina foton från ditt paradis igen. Och så mkt fint du redan hunnit shoppa 😀

  Hoppas morgondagens after beach/pool blir som du planerat!

  Kram

 4. Annica says:

  Ser härligt ut på stranden trots solens frånvaro, är nästan behagligare i luften då. Lite folk också, bara det…..Kram

 5. Hej!

  Jag håller med om att det är något speciellt med sand mellan tårna… Beachen är underbar, men barnen brukar tycka att bada i poolen är roligare… stranden en stund, sedan pool… Mina tre tycker så i alla fall och då är det toppen då vi bott så vi kunnat vara både på stranden och vid poolen utan att behöva ta oss så långt.

  Fortsätt njuta av sol, bad, strand, familj och god mat. Jag är inte alls avis… NOT – jag är jätteavis.

  Kram till Dig från mig,
  Lena

 6. Anna i Kalix-
  Tack för din trevliga kommentar och härligt att du också laddar inför imorgon! 🙂 Jag har inte hunnit med någon shopping här i Phuket ännu så de ting du ser är shoppade tidigare då vi varit här. Hoppas att solen skiner i Kalix och att du får en toppen fredag! 🙂

  Annica-
  Ja, det var amazing att få ha hela stranden nästan för sig själv. En stor kontrast mot då vi var är i dec/jan och det var så mycket folk att vi inte ens fick solstolar en dag… 😉 Kram !

  Lena i Uppsala-
  Åh så mysigt att du är tillbaka!och TACK för alla trevliga kommentarer som har droppat in från dig senaste dagarna 🙂 Jag hoppas att ni hade en underbar semester och att ni slapp undan regnet? Och ja, kidsen gillar pool bäst så jag får nog smita iväg själv till stranden en dag snart 😉 Lovar att jag njuter till max här nere! Livet i Thai är verkligen soft & skönt… ! Önskar dig en fantastisk fredag ! Kramar ! 🙂

 7. Charlotte says:

  Vi bodde på katathani på kata noi när vi var i thailand i mars! 🙂 Jättefint hotell!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *