Kata Noi Beach = min favvo.

Allmänt

168397-2503
En beach som ar "nice & quiet" ar precis vad jag tycker om ! 🙂

Jag och Johanna tog den gratis badbuss som gar fran var resort igar och pa tisdagar gar den till Kata Beach och da ligger min favvo beach Kata Noi super nara sa jag tog en prommis dit med en sleeping beauty i vagnen.

Pa vagen dit sitter den har skylten som ni ser pa bilden och jag tycker att den ar sa harlig! 🙂 Kata Noi ar min favvo beach for att den ar sa stilla och lugn. Eftersom det bara ligger ett stort hotell pa hela stranden sa ar det inte lika manga som tar turen hit pa dagarna som det ar till Kata dar det ar maaanga fler hotell sa det gor att det ar mindre manniskor och mycker renare & finare strand.

Jag och Johanna super myste! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Kata Noi Beach = min favvo.”

  1. emelie says:

    vad hääärligt 😀

  2. Anne_K says:

    Så bra med tips om gratis badbuss. Det ska jag komma ihåg när vi är på plats!

    Jag får gå bakåt i bloggen och läsa alla små tips, så jag har lite att beta av med familjen! Tusen tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *