Kata Noi Beach & Regn…

Kata Noi Beach runt kl.13. Det var sååå trist att se vind & regn på beachen och tomma solstolar… Men Johanna var glad ändå i sina nya fina Crocs. Gult is the shit summer 2011 🙂

Phuket måndag kl.17.30, sol +33,5 grader.

Precis då jag & Johanna kom fram till vår favorit beach så kom regnet och det regnade inte lite, det fullkomligt öste ner… Så – vi åt en riktigt god lunch hos våra vänner på Katathani Resort innan vi ringde vår chaufför som fick komma och köra hem oss igen. Snopet!

Finn 5 fel… regn, moln, tomma solstolar, vind, stora vågor…

Kärt återseende i lunch-restaurangen. Alla ropade “Hello Johanna!”.

Men – då vi kom hem, runt kl.15,  så tittade solen fram så smått så jag la mig i en solstol på terrassen och chillade och J sov en liten nap (hon somnade i taxin). Tänk -det är första gången solen visar sig på en hel vecka!  Får hoppas att det är ett tecken på en väderväxling 🙂

Min goda lunch. Mums!

Nu sitter jag och njuter solnedgången ute under takfläktarna på terrassen och J har gått iväg till sin kompis Dao i clubhuset. Win / win för oss båda med andra ord 😉  Ops, nu hör jag 2 girls på väg hem till oss så nu blir det playdate innan dusch & middag.

Tjingeling så länge!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Kata Noi Beach & Regn…”

 1. Ser underbart härligt ut trots regn och rusk. Ha en toppendag. kramar Linda

 2. Tur att ni har många veckor på er! Vår lilla vecka på gran Canaria bjöd på en hel del tråkigt väder, men att bara komma bort från jobb och dagis och slippa laga mat (all inclusive) gjorde att vädret kändes relativt ok de dåliga dagarna!

  Hopaps solen kommer fram snart!

  Kram Caroline

 3. Lena Helmersson says:

  Sawadee…
  Tråkigt för er med vädret, men du ska se att det snart vänder! Tur det är varmt i alla fall och att ni inte behöver ha tjocka jackor, mössor, vantar, kängor, raggsockor osv… Har ni gått Luciatåg eller sett något liknande? Här på förskolan där jag jobbar gick vi Luciatåg kl. 07.45 på morgonen utomhus inför massor med förväntansfulla föräldrar och andra släktingar. Det var så fint med marschaller runt om och vitt av all snö. Fast jag skulle inte tacka nej till vit sand…
  Skulle bli jätteglad om jag kunde få höra vad du tycker om Sunwing Kamala, då vi bokat in semester där i mars. Blir det bra tror du?

  Ha en fortsatt trevlig Lucia dag och jag måste säga att jag tycker du/ni har det väldigt snyggt och lagom julpyntat i ert thai-hem. Hade i och för sig inte väntat mig något annat heller… Sover J gott i sin nya säng?

  Kram,
  Lena i Uppsala

 4. Johanna says:

  Ser så gott ut! Jag saknar verkligen “riktig” thaimat. Det man köper i Sverige/Norge går inte att jämföra med det man får tag på nere i Thailand.

 5. cathrine says:

  Ja, vi hoppas verkligen på en väderväxling då vi åker på torsdag till Karon Beach. Vore tråkigt om hela semestern regnade bort (det är ju därför man åker till Thailand över jul!!)
  Ha det gott!!

 6. Marta says:

  Låter härligt att få lite sol på em. 🙂 Va god lunchen ser ut. :p

  Kram

 7. Malin says:

  Vad konstigt med vädret! Blir orolig 🙂 Har skickat dit massa turister 🙂 men ni ser ut att ha mysigt ändå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *