Kata Noi Beach.

Allmänt

168397-2242
Johanna fick de sötaste julklapparna av JIG´s vän Morten m. familj, en Hello Kitty kudde, Hello Kitty bestick och söta H.K hårspännen 🙂

Igår var vi och super myste på Kata Noi beach tillsammans med JIG´s vän Morten med familj som är här nere på ferie. Det var helt lovely att få njuta en soft dag på beachen och slippa butiker för även om det är hur kul som helst att söka möbler etc till lägenheten så är det så klart fabulous att sola & bada också 😉

Nu måste jag tyvärr sluta blogga här för taxin väntar och vi har bilen FULL i mat etc efter dagens shopping. Det var i alla fall tur vi inte shoppade glass så länge som den maten varit i bilen nu 😉

Jag önskar dig en underbar fredag fylld av glädje och bloggar några till bilder men sen måste jag sluta, alla ropar på mig här…

Kramar från underbarat härliga Phuket ! ♥

image2243
Här öppnar vi klappar på vår julklappsöppningskväll på juldagen. 🙂

Jag har såååå mycket att berätta om och visa så många bilder men det får bli imorgon. Måste gå nu. Sköt om er och TACK för att ni skriver så härliga kommentarer till mig, de gör mig HAPPY!!!! Jag kunde tyvärr inte svara på dem heller tidigare idag pga att blogg.se låg nere..

Kategori: Allmänt | 25 Comments

25 responses to “Kata Noi Beach.”

 1. Anette says:

  Åhhh,vad ni verkar ha det härligt!!
  varmt och skönt.
  Enligt bilderna så börjar ni visst få ordning på saker och ting…
  Är thailändarna så hjälpsamma som alla säger?
  Kata Noi är den minsta stranden,va?Är den bättre än Kata stranden?
  Nyfiken…
  Trevlig fortsättning….
  /Anette

 2. Mjuk says:

  Vad mysigt ni har fått det! Du är så duktig på att inreda ;-D God fortsättning! Här i Sverige ska vi få minusgrader till nyår, härligt tycker jag, då blir det lite mer “vinterkänsla”!

 3. Lattemamman says:

  Hej!

  Här kommer en hälsning från en ny besökare som fastnat totalt för din blogg! Blandningen av mamma, inredning och underbara Thailand är ljuvlig och får mig att drömma mig bort för en stund!

  Kram från lattemamman

 4. jenny says:

  Hej! Va underbart det låter och ser ut. Kom själv hem från Thailand på julafton var där i 15 dagar hamna i Khao Lak men trivdes inte så bra där, sen bodde vi resten i Krabi var någondag i Phuket också vilket jag gillade bäst ja älskar Hello Kitty så shoppade en hel del:) Men längtar tillbax igen när jag läser om eran roliga tripp dit..Ha det så underbart! Gott nytt år på er!!

 5. Alinde says:

  Helt underbart ni har det!! Ser fram emot bilder på HELA familjen!! Och kan du inte berätta för oss nytillkomna läsare hur det kommer sig att ni ska vara så länge i Thailand?

 6. Angel says:

  vilka underbara bilder på er.

 7. Supermamsen says:

  Var bara in o kika en liten sväng hos dig !

  Måste bara säga HEJ innan jag kilar vidare “

  GOTT NYTT ÅR

  VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG

  (“)_(“)_.-“”-.,
  ´ . . ´; -._, ´)_
  ( o_, )´ __)´-._)

  SUPERMAMSEN

 8. Anonymous says:

  Hej Gizmolina.
  Vad är det för matta? Den lurviga saken? Är det ikeas?
  Mvh Anna

 9. Emma says:

  Åhhh, vad härligt att du har uppdaterat bloggen! Så himla kul att läsa om era dagar och se bilder! God fortsättning!! /Emma

 10. L8 says:

  Hej vännen! Tack för samtalet på Julafton, jag blev sååå glad!!!!:) Så underbart att se de härliga bilderna från stranden, blir liiiite avundsjuk……Här slår regnet på rutan, burrrrr. Nu när julen är över ser jag fram emot ett nytt och innehållsrikt nytt år, alltid lika spännande. Jag hoppas att det inte tar allt för lång tid innan vi ses igen, men det är toppen att följa era härliga dagar i Thailand via bloggen:). Fortsätt att njuta i “paradiset”, tänker på er!!! Puss och kram Lotta och co.

 11. Sara says:

  Du ser ut att ha det F.A.B

 12. Mirva says:

  Underbara bilder! Ni ser ut att ha det helt underbart! Och vad fint ni har inrett i lägenheten, imponerande! Ja, nu är ni verkligen i Hello Kitty-sakernas paradis eller hur? 🙂 Kram på er!

 13. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 14. How are You, check those sites about wrexham web design and web design wrexham, Thanks!

 15. Patato says:

  How are You doing? I just love eating vegetables especially patatos , See You!

 16. bogaz turu says:

  good quality post thanks

 17. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 18. turkko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Check my website turk ko.

 19. home page says:

  Hi designer, commenters as well as everyone else !!! The blog is definitely great! A lot of good information and creativity, each of which every one of us need! Keep them coming… you all perform such an admirable job at such Aspects… can not tell you how very much I, for one treasure all you do!

 20. buy meridia says:

  had to type this here, buy tramadol online, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]buy tramadol online[/url], http://tramadolonline.groupsite.com buy tramadol online, 9229,

 21. haydar dumen says:

  Great! Thanks for post

 22. Oyun says:

  Please look at this interesting page Oyun Oyna, Bye bye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *