Keep calm & carry on = ett julklappstips!

Julklappstips!


Cool poster (som finns i många färger) i ram från Ikea . Du klickar hem den HÄR.

Jag upprepar mig själv nu för jag har visat denna tavla för LÄNGE sen här på bloggen men nu visar jag den igen för idag kom jag på att den är en så perfekt julklapp.
 
Så – mina kära läsare: detta är året första julklappstips ! 🙂 för denna poster (man köper bara postern, på bilden visas den inramad i en Ribba ram från Ikea) finns i färger som passar både dina girlfriends och boyfriends och eftersom den är så cool så passar den både här & där i ett hem.

Själv vill jag ha den rosa och den ska hänga i hallen / gången där det ofast är mest stress i huset då man ska iväg ut och alla ska få på sig kläderna.. ! 🙂


Här ser ni postern i en annan ram hos shabbychic. Valet av ram gör stor skillnad !

Tänk vad underbart det vore om man var klar med alla julklappar i tid i år och slapp springa runt som en galning i kaoset den 23:e december ?! En härlig tanke måste jag säga för själv tokstressar jag alltid in i det sista.. (lär mig aldrig ).

Nu ska jag jobba,  sen till dagis och sen till nagelfix 🙂

Kategori: Julklappstips! | 16 Comments

16 responses to “Keep calm & carry on = ett julklappstips!”

 1. Anna says:

  OBEHAGLIGT men vilken tankeöverföring, jag tänkte just på den tavlam att jag skulle vilja ha den. TACK för det, kram Anna

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Anna-

  Är det sant? Så BRA! att jag tipsade om den då! 🙂 Kram! 🙂

 3. Maria says:

  Åhh, den är underbar =) Skulle vilja ha en i gul och en i grönt! Med vit ram då 😉

 4. AMMII says:

  Postern är helt underbar!

  Ha det fint!

  /ammii

 5. DRAMAQUiNN says:

  jättebra julklappstips faktiskt. älskar att julklappsshoppa!

 6. Hanna says:

  Igår satt jag och tittade på precis samma poster, tänkte köpa den i rött eller grått (förmodligen grått) och ha den i vår nya hall! Vad lustigt, tänkte precis som du att den passar i en hall, eftersom man ofta är stressad när man ska iväg eller när man kommer hem fr jobb/skola/dagis och ska laga mat osv….Gillar att det finns en historia bakom, den sattes upp i london under 2a världskriget. Kul för mig som älskar London!

 7. Anna says:

  En sådan brun har jag tänkt klicka hem ifrån:

  http://www.petrifiedinpink.se/

  Sååå fina! Ska ha den i hallen oxå!

  Trevlig kväll!

 8. Josefine says:

  En sån vit ska vi absolut ha i hallen, BRA tips! Hoppas ni myser i solen. Här är det strax dinnertime! PUSS

 9. Daniel says:

  Å i ROSA dessutom – den vil jag ha!

 10. Angela says:

  hihi gulligt.

  vet du vad?,jag vet faktiskt inte vad det där betyder hahahaha, 🙂

 11. Tina says:

  Härlig tavla !

  Måste fråga— du säger ofta att du skall svara på frågor och kommentarer men det verkar aldrig bli av ……………………………………………?

 12. Carro says:

  Vilken fin tavla! Tack för tipset 🙂

 13. Madde says:

  Håller med dig Tina, det är lite av "envägskommunikation" i denna blogg.

 14. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! 🙂 KUL att ni gillar postern lika mycket som mig ! 🙂

  När det gäller att svara på kommentarer så tycker jag att jag svarar mer än de flesta andra bloggar men ibland blir det dagar då jag inte hinner med (Johanna har varit sjuk senaste veckan och då flyger tiden..) och då måste jag välja om jag ska göra nya blogginlägg? eller svara på kommentarer? och då blir det oftast nya blogginlägg… Så – jag hoppas på er förståelse för att jag inte alltid hinner med. Min blogg är tyvärr inte mitt jobb vilket innebär att jag inte bloggar på heltid. (men det vore ju en dröm att göra det ! 🙂 Jag svarar så gott jag kan , och om jag missar någon fråga så hoppas jag verkligen att ni frågar igen! 🙂

  Tina & Madde – vad är det för frågor ni väntar svar på ? Ställ dem igen så svarar jag ! 🙂

  Kram på er allihopa! 🙂

 15. Såg att en vänlig själ redan tipsat om att man kan köpa Keep Calm hos mig, men jag vill också passa på att säga att man kan välja mellan hela 31 färger, varav 3 olika rosa toner! Jag har också en annan balans i mitt tryck vilket gör att den i min mening blir snyggare, som du ser på den översta bilden du visar så gör inramningen att kronan huggs av, det har jag fixat i mina tryck så att den passar perfekt i en Ribba-ram från IKEA.

  Fin och rosa blogg du har, hit återkommer jag med all säkerhet!

  Trevlig helg!

 16. B. says:

  Ett bra julklappstips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *