Keep calm…

Allmänt


Jag på jobb idag.

Nattningen av Johanna har tagit tiiiiiiiiiiiid i kväll (flera timmar…) och är tyvärr är hon fortfarande vaken. Det är sånna här tillfällen som den här fina postern verkligen kommer till sin rätt ! Jag behöver påminna mig själv om att "keep calm and carry on" just nu för jag känner att jag är på gränsen…. Har SÅ mycket jobb att göra i kväll…  och det är nog precis det Johanna känner på sig och därför inte kan somna.

Ja, ja, det ordnar sig alltid som min mormor sa 😉

Vad tror ni föresten om bönderna ? Såg ni dem i kväll ? Känns som att det kanske bara är Magnus & Emma det blir riktigt seriöst för .

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Keep calm…”

 1. Em says:

  Haha, mm det är bra.. stay calm. Mktfin tavla=)

  Håller med dig, Emma och Magnus.. Kanske wille och peter.. väntar med spänning på nästa veckas avsnitt..Hoppas Johanna somnar snart=)

 2. Mimmi says:

  Ja du har rätt. Barn känner verkligen på sig och kan läsa av kroppsspråk. Säger jag i egenskap av trebarnsmor och lärare. Hoppas att du hittar din tid. Det unnar jag dig verkligen nu när du har denna passion för ett kreativt arbete. men du har din dotter i första rummet. Jag älskar din blogg! Kram!

 3. Hej

  Skickar dig en klunk av mitt vita vin som jag njuter av ljust nu!

  Hoppas du får ordning på allt. Visst är det skoj att ha fullt upp med egna projekt, man får njuta av sin egen person då!

  När jag kommer till Oslo nästa gång ska jag besöka din butik och ge dig en kram. Jag bodde där i 5 år och besöker vänner ibland.

  Innan jag kommer igen är nog din butik öppen.

  Ha en fortsatt trevlig kväll.

  Åsa

 4. Sofie says:

  Jag håller med, Magnus & Emma verkar seriösast! 🙂

  Lycka till med nattningen av lilla prinsessan 🙂

 5. Josefine says:

  Hoppas hon somnar bums. Du är verkligen en superwoman och jag unnar dig all vila sen då du vill ha den =) Hoppas Elle och snacks var bra om du ens hunnit njuta dem?

  Nu ska jag krypa ned och läsa magasin tills jag somnar, snart HELG! Puss

 6. Evelina says:

  Jag tror på det din mormor sa….För det brukar alltid ordna sig på ett eller annat sätt…Har själv en liten dotter som alltid känner på sig när jag är stressig och vill att hon ska sova eller något dylikt. Hoppas då hinner med så mycket som möjligt, själv sitter jag vid datorn nu för att hinna ikapp lite osvarade mail och annat på datorn….Kram o God Natt!!!

 7. Sofia says:

  Jag vet hur det går, Expressen var nämligen så duktiga och avslöjade allting idag. Ett par ska gifta sig, resten går det mindre bra för.

 8. Linda says:

  Jag känner igen det där med oviljan att sova just när man har som mest att göra. För min del har det speciellt varit när jag pluggat inför en tenta 😉

 9. annika says:

  Hoppas det löst sej med nattningen jag förstår dej precis ( förstå då fyra som inte ville sova när man försökte, puh 🙁 ) Är super trött så jag ska dyka i säng men ville bara önska dej en underbar fredag och helg ( åker till Utö i helgen på julbord )Kram 🙂

 10. emma says:

  jättefin tavla/affish, var har du fått tag i den? Svara jättegärna på min blogg! tack på förhand! 🙂 Ha en bra dag! /Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *