KIDS TABLE SETTING.

Allmänt

11066527_10152815437985796_6193523351576779949_n

Så här såg gårdagens dukning för Johanna och hennes vänner ut!  och då kan man ju undra vart vi vuxna skulle sitta? Well, jag levde på hoppet om sol & värme in i det sista så planen var att vi skulle mysa ute på terrassen men nu vill ju tyvärr vädergudarna annorlunda så – jag fick snabbt som sjutton duka upp till oss också vid sidan om barnen så vi satt där bakom blommorna & vattenkannan (som föresten kommer från Indiska).  Så kan det gå!

Jag sitter och skriver på en av uppgifterna som ska mejlas in till kursledaren på coachutbildningen inför fredagens diplomering men jag vet inte vad det är för fel på mig för jag frestas non stop av att göra helt andra saker. V.a.r.f.ö.r. liksom??? Jag menar jag vill ju inget hellre än att bli färdig och det vore ju allt annat än kul om jag blir den enda som står där utan diplom i handen på fredag…   Kanske ett blogginlägg med bilder från barnens bord igår är precis vad jag behöver göra för att hitta rätt inspiration till den där uppgiften… ? (som typ inte har något som helst med dukning att göra…)… Jag kan ju alltid testa… ! för att landa framför mitt favorit program Ungkaren är i.n.g.e.t. alternativ just nu… fast jag har SÅN lust! Det är föresten kanske där jag har det! att om jag skriver texten klar så får jag sätta mig och se på Ungkaren på play sen? Ja vilken motivernade idé!  Men som sagt: först dukningen! 😉

10419007_10152815732210796_5841235901253749524_n

Norska flaggan i rött, vitt & blått bjuder ju in till en lite finare dukningen är Sveriges blå gula kan jag tycka…  fast  å andra sidan så är ju gult fräscht… Hur som helst;  jag gick så klart för dukning i norska flaggans färger men jag ville att det skulle kännas lekent & kul för barnen så jag blev så glad då jag hittade de här prickiga papptallrikarna. De gjorde det där lilla xtra!  också är det ju grymt skönt att bara kunna kasta allt i soporna efteråt och slippa disk! 

10521654_10152815724555796_6444228661024388678_n

Drickflaskorna har ni sett här på bloggen tidigare, det är de från IKEA (som egentligen är blomstervaser men! sist jag var på IKEA så stod de faktiskt inne på köksavdelningen. lite festligt!), och precis som vid tidigare festligheter så pimpade jag dem med stickers från Panduro Hobby.  Det är inte bara en fin detalj utan dessutom ett perfekt sätt att undgå att de små blandar ihop sina glas. 

11011525_10152815723300796_77506527415866225_n

Det här är en “före-dukningen-bild”… Ville bara visa de söta crackers i olika  norska-flaggan-färger som innehöll rebus & papirhattar till kidsen och även om det som är i mest är “strunt” så älskar barnen dem! (sen gör de verkligen det där lilla xtra till dukningen tycker jag).  Och de här Hipp, hipp, hurra! servetterna är de som jag ofta dukar med i rosa här hemma. Blev så glad då jag hittade de i rött till 17:e maj för de passade ju helt perfekt!  Och just ja, de coola popcorn bägarna har jag köpt hos Standard och sugrören kommer från Congratulations (därifrån kommer även crackers + papirtallrikarna).

Hoppas att bilderna inspirerar och att jag är klar med min examensuppgift nästa gång vi bloggas…! 😉

Njut din kväll!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “KIDS TABLE SETTING.”

 1. Josefine says:

  God morgon!

  Vilken fin dukning!

  Och du: när jag pluggade var jag exakt likadan då det närmade sig tenta. Aldrig har jag varit så vältränad eller haft så rent hemma som då! : )

  Dock läste jag en artikel som sa att det faktiskt finns ett syfte med detta beteende: medan man gör andra saker (som t.ex. städar, bloggar, dukar etc.) så bearbetar hjärnan informationen som gäller skolarbetet. Detta gör att när man väl sätter igång så har man lättare att strukturera upp och förstå det man ska göra!

  Bara en liten tanke! : )

  Lycka till och tack för en härlig blogg som piggar upp mig dagligen!

 2. Underbar dukning, underbar! : )

 3. Kristine says:

  Kjempefint! Du er flink, og ja du inspirerer.
  Flotte bilder 🙂

  Håper du kom i mål med eksamensoppgaven. Masse lykke til 🙂

  Fin tirsdag 🙂

  Klem, K 🙂

 4. Åh, jag är så med dej!
  Jag sitter och skriver på min uppsats i Psykologi och jag kommer ingenstans….jag kan inte motivera mig och jag gör allt annat än skriver…tom dammsuga är roligare just nu…. Blä!
  Hoppas du kommer igång och blir klar inför diplomeringen!
  Kram!

 5. Mimmi says:

  Lycka till med jobbet. Kan du skriva uppgiften utan att vara uppkopplad på nätet så rekommenderar jag det, stäng FB o andra roliga saker.

  Det kommer gå jättebra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *