KLÄNNINGAR & UTEMÖBLER…!

Allmänt

Happy new week mina darlings! 

The sun is shining och det hoppas jag att du också gör?!  Våren alltså… jag älskar dagar som dessa då solen strålar! Och idag har J fri från skolan, de har det var 5:e onsdag viket är otroligt lyxigt.  Så hon har kört härlig sovmorgon och själv har jag kört JIG till kontoret så att jag kan ha bilen idag. Planen är en tur till Jysk, IKEA, Stabekk, CC-vest…  Jag ska tanka inspiration, knipsa bilder till bloggen och hämta en fåtölj till J´s rum som jag har reserverat i en butik online…  Sen hade det varit ett mirakel om jag även hittade utemöbler. De jag helst av allt önskar är allt för dyra så… har suttit på Finn.no non-stop sedan i fredags med hopp om att hitta en grupp där till ett bra pris men allt fint som läggs ut till försäljning säljs på sekunden känns det som så jag börjar ge upp och tänker att jag får vänta ut någon kampanj i butik istället. Men om någon av er har tips på en amazing utegrupp till ett otroligt bra pris så får du väldigt gärna tipsa mig! (tänk Artwood / Home & Cottage i stilen…)

Något som är enklare att hitta är kläder! Åh så mycket fint det är i butikerna nu och på begäran så kommer här ett par bilder på vad som blev med mig hem i helgen då jag och Johanna hade en riktigt härlig shoppingtur.

 

Jag provade kläderna som jag shoppade i helgen igår kväll, väldigt spontant, utan BH, ha, ha, men nu bjuder jag på spontana bilder eftersom det är vad ni önskar mer av. Så – no make up, no BH men new dress! inne på J´s rum.  Klänningen är i linne, från & Other Stories och jag älskar att den är så lång! och modellen är så snygg och priset var så bra att jag faktiskt gick för den i en till färg… för maxidress is my kind of dress…  

Tänker att den här klänningen är perfekt till “alla dagar i veckan” för den kan dressas upp/ ner utifrån vilka accessoarer du bär till. Jag kommer bl.a. att matcha den med min stråväska från Chloé och platta sandaler / flip flops…

 

Olikt mig att gå för 2 svarta klänningar, jag vet… Så inte säkert att jag behåller båda men den här är verkligen sååå fin den också med snygga detaljer / volanger på ärmarna exakt likt som på den blus jag la upp en bild av igår.  (de syns bara inte på den här bilden eftersom jag fotade på kvällen…)  Klänningen kommer från & Other Stories och den finns även i samma gröna färg som blusen jag visade igår.

 

 

Nej, bäst jag kör iväg nu så att jag tar tillvara dagen.

Önskar dig en riktigt festlig lillelördag fylld av happiness & good vibes only!

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

57
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “KLÄNNINGAR & UTEMÖBLER…!”

 1. D says:

  Du er veldig fin i korte kjoler også, smashing legs 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack D ! och vilken komplimang om mina ben! den gjorde min dag ! 🙂

   Önskar dig en magisk vecka fylld av happiness!

   Stor tacksam klem! 🙂

 2. Caroline says:

  Så fin! Och vilka spiror !
  Mysigt med en ny vy för foton.
  Onsdagskram

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för fina ord Caroline ! Att få komplimanger om mina ben made my day! 🙂 Och så kul att du uppskattar att jag fotograferar på ett annat ställe. Ska bli bättre på att variera mig .

   Önskar dig en magisk vecka fylld av happiness!

   Stor tacksam kram! 🙂

 3. Mia says:

  Jättesnygga klänningar, passar dig utmärkt! Får jag fråga hur lång du är?
  Tack för en mysig blogg

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för fantastiska feedback Mia! Jag kände att jag skulle välja mellan den korta och den långa men det känns omöjligt så behåller nog båda… Och klart du får fråga hur lång jag är! jag är 175 cm.

   Önskar dig en underbar vecka fylld av feelgood & happiness!

   Stor tacksam kram! 🙂 nu peppade du mig till att blogga mer !

 4. Cam says:

  Saknar dina uppdateringar!!

  • gizmolina says:

   Så glad och smickrad jag blir över att mina uppdateringar är saknade. Jag saknar de själv också.. Så har lovat mig själv att bli bättre på att blogga ännu mer !

   Önskar dig en magisk vecka fylld av happiness!

   Stor tacksam kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *