Klarvaken!

Allmänt

Remember: What goes around comes around…!

Gooodmorgon sweeties!

Lilla J väcker mig och jag tittar på klockan och blir helt k.l.a.r.v.a.k.e.n. : 11.49 !!! Heeelp! vi har ju sovit bort halva dagen ! hur gick det till? var vi SÅ jet-lag ?  Kastar mig över mobiltfn för kom på att JIG är hemma runt lunchtid och har ingen nyckel så kanske han står utanför?

Då upptäcker jag att klockan är 06.49,  jag hade missat att ställa om min klocka från Thai-tid. 😉

Så nu är vi girls uppe och jag njuter en blå himmel och solstrålar som landar på terrassen.  Har kickat igång dagens första tvättmaskin och hjärtat ligger och myser framför barn-TV.  Vi får se vad dagen idag bjuder på? Kanske blir det bad?  men först har jag en del praktiskt att fixa, som tex att äntligen hämta ut min i-phone som kommit tillbaka från reparasjon. SOM jag längtat efter den! att ha en lånetfn blir aldrig detsamma…

Att njuta sand mellan tårna är verkligen lyxigt! Här sitter jag och myser med Elsas Hemlighet när lilla J gör pärlor i håret uppe på Sunwing Bangtao.  Boken är ett tips! lättläst i solstolen…. !

På stranden kan jag inte leva utan mina solbriller, jag kryddar bikinin med snäckhalsband, jag byter skinnväskor mot tygväskor också håller jag koll på tiden med min snygga klocka från Creative Lounge.

Vitt = snyggt mot brännan.

Har du fortfarande semester? eller är du igång och jobbar? Oavsett vad du gör och var du är så önskar jag dig en fantastisk start på veckan och lyckliga dagar ! 🙂

Kärlek till dig !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Klarvaken!”

 1. Oops! Jobbigt det där, att vakna med “shiiiit, jag har försovit mig!!!”
  Men du verkar ha hämtar dig bra 🙂
  Välkomna hem igen och nu är jag så peppad över att få se när din webshop öppnar!?

  Kram till er!

  Ida,Nike&lilla Juni

  • gizmolina says:

   Vackra du! I know, lite småjobbig start. Jag är också peppad över att bli klar med webshopen och vi får prata lite business en dag snart 😉 Önskar dig härliga dagar med familjen och din nya skatt. Kram!

 2. Reidun says:

  Litt av en brå start på dagen, men deilig at du kunne roe ned!!!! Godt å kunne ta dagen litt som den kommer. Nyter en kaffe før jeg skal ut å gå…har ferie ennå så styrer dagene selv..herlig!!! Ha en super dag!!

  • gizmolina says:

   Njut dina feriedagar fina du ! 🙂 Vi har ju ett fantastiskt väder idag! Happy måndag ! Klem !

 3. Titti says:

  Såg Thai-planet lyfta igår som vi klev ombord på vårt plan mot Umeå…..Mäktigt….15 dagar kvar!
  Snäckhalsband så fint….sommar…
  Have a nice day in Oslo.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Önskar dig också en super duper nice day ! 🙂 och ja, snäckhalsband ÄR verkligen sommar ! Kram !

 4. Annika says:

  Vilken fin blogg! Har också tänkt att läsa till stylist!

  Kika gärna in på min blogg som på bara 2 månader blivit en av de största bloggarna på vimedbarn :)Just nu pågår två tävlingar på bloggen med presenkort som vinst 🙂

  / Annika från Göteborg som älskar allt som har med kläder, skönhet och inredning att göra 🙂

 5. Magdalena says:

  Hej!
  Är trogen läsare 😉
  Är säkert för sent men måste fråga ändå.Blev sugen på poncho (missoniinpir.) – Linne of Oslo 🙂 Letar som galning i Sverige men ingenting.Har du kanske kvar, helst på rea 🙂 Jag drömmer nog..
  Kram, Magdalena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *