Klarvaken!


Denna bild fick mig att bli klarvaken! 😉

Phuket kl.23.20, fredag kväll.

Jag somnade så klart med Johanna och vaknade för ca 1 time sen och har sutttit här och känt mig så trött att jag kanske skulle gå och lägga mig igen? Men – så fick jag syn på den här bilden på Madonna och vips! så blev jag klarvaken!

My god – vad har hon på sig?? Känns lite 80-tal och får mig att tänka på alla guldkedjor jag shoppade för att likna henne då jag skulle ut på party någongång runt typ -88…  Tänk- då gick jag på disco i långa guldkedjor och typ "korsett" också svarta byxor till det och tyckte att jag var hur glammig som helst, oh my…. 😉

Om man sätter handen för kläderna så är ju Madonna bara hur SNYGG som helst! och jag tycker att hon valt ett coolt namn till nya cd´n "Hard Candy".

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Klarvaken!”

  1. Nej detta var inte Madonnas bästa outfit… Men jag är impad över hur fräsch hon är annars! 🙂

  2. Lea says:

    Hej!

    Länge sedan jag skrev här hos dig, men jag lääääser!!Vill bara hälsa här uppe från norrbotten, vi har haft en kanonfin valborg med strålande sol å nästan 20 grader varmt inte illa va.Å du oj vad Johanna har vuxit sötisen.Ha det så bra å må så gott.

  3. Annica says:

    80-talet är hel inne nu, med neon färger och allt vad det innebär. Sko affärerna här hemma är fulla av pums och andra typiska skor från den tiden i neonfärger! Själv ryser jag även om jag kan tycka att pums i "vanliga" färger är snyggt, typ marinblå…inte neon gula med rosa färgstänk så som de ser ut nu i Stockholmsbutikerna bla Nilson, Jerns och Skorett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *