Klem!

Johanna sa sitt första norska ord häromdagen och det är "klem"  = kram ! 🙂 och det är SÅ underbart när hon kommer och säger "mamma, puss!" och sen … "mamma, klem"! Och en mindre happy dag som idag så är det xtra mysigt med dessa pussar & kramar.

Nu lagar jag middag och sen är det premiär för "Top Model"  men jag hade mycket hellre sett på "Kristallen" men här i Norge får vi tyvärr inte in svenska Kanal 5.  Så – jag får önska er hemma i Sverige en härlig TV-kväll ! Galor är alltid kul att titta på tycker jag. Kanske man kan se det på nett föresten? ska checka !

Önskar dig en jätte mysig kväll !

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Klem!”

 1. Malin says:

  Hej, ville bara ge dig lite beröm för din underbara blogg:)! Ville också fråga hur det kommer sig att du bor i Norge? Kan du prata flytande norska? Hoppas du också får en underbar kväll, klem klem till dig och Johanna!

 2. Charlotte says:

  Nu skickar jag energi genom skärmen till dig, massa värme och massa lugn! Alla SKA ha dåliga dagar, för då förstår man hur bra de bra dagarna är… Jag hoppas du får somna gott inatt, vila ut och vakna till en ny härlig tisdag imorgon! Du ger alltid oss bloggläsare energi, så HÄR skickar jag tillbaka!! KRAM!

 3. älinpälin. says:

  yeey, jag kollar på kristallen just nu!! Fråga mej om du vill veta något! xP

 4. Nelly says:

  oh, så gulligt att hon kan säga det viktigaste nu, puss&klem. ; )

  det kommer att bli en bra dag imorgon för er tror jag. : )

  sov sött.

  kram

 5. emmish says:

  hej hej kolla in min blogg och ge mig lite förslag på namn jag kan byta till om du har lust o tid.

  Fin blogg btw. Godnatt 😀

 6. lin says:

  Det finns en ny sida, den har exakt samma system som gratismakeup.se , förutom att den handlar om kläder, så presentkorten gäller på h&m istället.

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=11526

  Om du är ny med "gratissidorna" så är det så att man blir medlem, sammlar några poäng och får ett presentkort på h&m hemskickat, det låter väll inte helt fel? Och det fina är att det inte kostar dig ett öre, inte ens frakt. 100% gratis.

 7. Madelene(Landvetter) says:

  Hoppas att ni har haft en bra Måndag.

  Kram Madelene.

 8. Elin says:

  Hej! Du måste berätta för mig, hur var det att bo i Thailand? Det är mitt paradis på jorden.. Hur funkar det med lägenhet och sådär? Var i Phuket bodde ni?

  Tusen frågor, hoppas du vill svara lite kort.. 🙂

 9. stefan says:

  vafan vill alal muppar se kristallen för? Vi har #PROGRAM I SVERIGE. Bara en jävla klubb för inbördes beundrar. Som blogg.se ungefär.

  Var du glad för att världens bästa land inte får in den skitunderhållning. Och fan gå på tur med stackars ungen istället för att sitta hemma och utsätta stackaren för en massa skit.

  Ta ditt ansvar. Du får se till att hon blir en liten norskviking prinsessa, inte en minatyr av lindsey lohan. Det är ditt ansvar, axla det!

 10. Kari says:

  Kjære deg. Man har dårlige dager innimellom, slik er det med oss alle. At du ikke er helt på topp er ikke merkelig engang… Å ligge på en madrass på gulvet hos en syk unge flere netter på rad "setter seg" i kroppen. Håper Johanna sover godt i natt, og at mamman kan få slappet av også. Det trenger dere begge! Og plutselig er det en ny dag med nye muligheter :o) Tace care

 11. Kari says:

  Kjære deg. Man har dårlige dager innimellom, slik er det med oss alle. At du ikke er helt på topp er ikke merkelig engang… Å ligge på en madrass på gulvet hos en syk unge flere netter på rad "setter seg" i kroppen. Håper Johanna sover godt i natt, og at mamman kan få slappet av også. Det trenger dere begge! Og plutselig er det en ny dag med nye muligheter :o) Take care

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *