KLICK, KLICK, SHOP, SHOP…

2816d6e304e3cf51331ab69149141580

Glad torsdag darlings! 

Oh my, igår var jag uttråkad alltså… Denna växling mellan en fantastisk semester nere i vårt paradis, Thailand, underbara dagar i mitt älskade Oslo tillsammans med kära bästa vänner och sedan ett totalt lugn här hemma i Luleå gör mig alltid lite rastlös första dagarna. Jag saknar tempot och energin samtidigt som jag självklart sätter enormt stor pris just på lugnt och de softa dagarna här hemma i huset. Speciellt nu då vi har haft ett så fantastiskt väder med strålande sooool!  Johanna kan springa genom buskarna till sina bästa vänner, jag kan chilla ute på terrassen, Gizella går runt och spinner… allt är en total harmoni och det känns som att jag befinner mig i Alla vi barn i Bullerbyn (jo, vår gata känns precis så!) men citygirlen i mig finner som sagt inte ron direkt. Men om en stund så…

Och vad gjorde jag då för att sätta piff på min rastlöst uttråkade onsdag? Jag shoppade så klart! Ha, ha. Och jadå jadå, jag hade kunnat sticka ut och springa, röja i garaget you name it… här finns hur mycket som helst att göra men hur som helst… En ny super fin säng till J´s rum klickades hem (vilket innebär att jag lägger ut hennes fina vita våningssäng till försäljning idag! intresserad?  mejla mig på annastina@gizmolina.com Bäst är om du bor i Luleå området och kan hämta den delvis monterad)  också några härliga godbitar från Zara både till mig själv och till J´s födelsedag.  Så, fingers crossed att inte paketet från Zara dyker redan i morgon då JIG kommit upp. Ha, ha. (men de är helt galet snabba på att leverera Zara så skulle inte bli ett dugg förvånad om att godsakerna ringer på dörren i morgon eftermiddag).  Nejdå, min JIG känner mig så han blir nog mer förvånad om det i.n.t.e. dyker upp något paket! 😉

739f2b88-7f20-45a4-906e-f3d809c2fdad

Johanna vill att ha ett “ungdoms rum” nu så ut med våningssängen och in med denna rosa godsak som jag klickade hem igår. (bilden är från nätet, så detta är inte J´s rum).  Sen önskar hon sig mer färg på sitt rum så jag har ett litet “fixa rummet prosjekt” inför hennes födelsedag och SOM jag gleder mig! Tror jag ska låsa dörren dit nästa vecka så att jag kan pyssla på i lugn och ro…. 

6692700400_1_1_1

Men alltså har du sett då super cool jeansjacka? L.o.v.e. it! så, den här blir en av födelsedagspresenterna (skvallra inte till J ni som känner henne..). Du hittar den hos Zara.

5431700250_1_1_1-1

Och hur f.i.n. är inte denna? Vi älskar flamingos! (även den är present till J…). Även denna kommer från Zara.

4736201620_1_1_1-1

Och till mig själv?… bl.a. dessa fluffiga örhängen!  (från Zara).

Nu är min lilla peanut på väg till Nordpoolen (äventyrsbad) igen! – denna gång tillsammans med våra kära grannar. Sååå otroligt super lyckat att de frågade om hon ville följa med just idag då jag har städning på schemat för i kväll dyker JIG upp och då får han träffa Gizella live för 1:a gången. Än så länge har de bara setts på Facetime. Så det blir spännande…. !

Önskar dig den allra bästa torsdagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Shopping hösten 2017 | 15 Comments

15 responses to “KLICK, KLICK, SHOP, SHOP…”

 1. Malin Högström says:

  Åh var har du hittat den fina jeansjackan?
  Jag älskar den och mun dotter skulle bli superglad för en sådan.
  Mvh Malin Högström

  • gizmolina says:

   Oj, missade att skriva det…. Både jackan och tröjan kommer från Zara! så de är bara ett klick borta… ! 😉 Happy shopping!!

   Önskar dig en magisk dag Malin! Kram! 🙂

 2. Malin Högström says:

  Tack, nu ska jag shoppa direkt

 3. Hege says:

  Hei AS:)
  Fin seng…hvor bestilte du den fra?
  Vh og ha en fin dag
  Hege

  • gizmolina says:

   Åh så gøy att du liker sengen! 🙂 Jag har beställt den från en svensk möbelbutikk som heter Mio (www.mio.se). Har tänkt på den länge och plötsligt slog vi till… Den är riktigt fin och finns i flera färger.

   Önskar dig en riktigt, riktigt härlig fredag Hege! Klem! 🙂

 4. Hilde says:

  Hei. Inspirerende blogg du har:) kan jeg spørre hvor du har kjøpt sengen?

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner t.a.c.k för härlig bloggfeedback Hilde! Nu blev jag glad! 🙂 Sängen har jag beställt från en svensk möbelbutik som heter Mio (www.mio.se). Den finns i flera färger och är verkligen super fin!

   Njut din fredag och fånga de lyckliga stunderna! Klem! 🙂

 5. Maria says:

  Hej! Tänkte på dig när detta företag dök upp i mitt flöde
  på Facrbook – Bodenföretsg som levererar bl a helium-
  ballonger i olika konstellstioner : )))

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 t.a.c.k. för tipset Maria! 🙂 Intressant att se vilka ballongföretag som finns i “området”… och detta kände jag inte till.

   Önskar dig en festlig fredag och en underbar helg! Kram! 🙂

 6. ullis says:

  Vilka gulliga grannar så att din dotter kan haka på till Nordpoolen. Jag blir så glad när ens vänner erbjuder att sin dotter får följa med. Jag har också en dotter och är själv med henne. 🙂 Alla mina vänner har inte barn i samma ålder som min dotter. Ha det fint!! Snygga kläder från Zara !!

  • gizmolina says:

   Ja men visst är det helt fantastiskt med vänner som erbjuder ditt barn att följa med på olika saker! Det gör mig lycklig och väldigt tacksam. 🙂 Sen försöker jag att få till en balans i det så att jag tar med deras barn också, på det sättet blir det win / win för alla ! Sen är vi lyckligt lottade som har grannar/ vänner med barn i samma ålder för som du skriver så blir det inte riktigt samma sak då de inte har det…

   Önskar dig och din dotter en underbar helg Ullis! Fånga de lyckliga stunderna och njut dagarna. Kram! 🙂

 7. T says:

  Hur gilla Johanna Oslo vs Luleå? Vill hon stanna i L och tycker det är kul att hälsa på i O eller är hon inte främmande för att flytta tillbaka? Om ni flyttar tillbaka hur funkar det med skolan då? Får hon gå upp i årskurs med sina jämnåriga eller gå med ett år yngre? För visst har de inte förskole- verksamhet som 6åring i Norge utan börjar direkt i 1an

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *