KLIPP.

Allmänt

Webcam runt kl. 13.10.

Jag kickade igång min vecka med en klipp hos min frisör Trond.  Kände att håret behövde en liten genomgång men annars brukar jag aldrig boka tid för endast klipp (slingar & klipper normalt samtidigt) så detta var nog min första klipp-time på ja, 10 år kanske ?  😉   Trond frågar mig alltid (på skoj)  när jag ska klippa mig kort? men nej, jag är inte klar för det ännu. Trivs så bra i mitt hår !  och jag älskar verkligen att ha längd efter mååånga år med kort hår. Oh yes, kort hår + kostym trippade jag runt i förut, och mörkhårig har jag varit en period också. Så mörkhårig att chefen på jobbet jag hade då inte kände igen mig.   🙂

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “KLIPP.”

 1. Mona says:

  Superfin bluse, hvor finner jeg denne? merke?..:)

  • gizmolina says:

   Tack ! 🙂 Min bluse är från Isabel Marants s/s-12 kolleksjon så jag är rädd för att den inte är så lätt att få tag i ….. Klem !

 2. Anna says:

  Hade vart kul att få se bild på dig i både kort och mörkt hår 🙂

 3. lajla says:

  Menade han inte när du ska sluta med extensions? Det undrar jag med! Jag har det själv en hel del, men tar alltid ut dom regelbundet och luftar mitt eget hår ett tag. Det är så SKÖNT! Att kunna vårda sitt eget hår ett tag, och vara utan fästena. Jag förstår inte att du inte ens låter håret vila ibland. Förutom de 6 mån i Thailand för flera år sen! 😉 Prova oxå en mörkare blond ton, det hade klätt dig mkt bättre. Blekvitt hår känns mer ungtjej eller Hollywodd wife aktigt, inget illa menat!

  • gizmolina says:

   Nej, han menade inte att jag ska sluta med extensions. Han tycker att de passar mig. Och själv trivs jag bra i dem så de får bli en stund till i alla fall, sen får vi se.

 4. Susan says:

  Jeg syns det hadde vært morsomt å se bilde av deg med kort og mørkt hår -:)

 5. Anna says:

  Jaa, vore kul att se en bild från förr 🙂 Ha en fin kväll! Kraaaam

  • gizmolina says:

   Ska som sagt se om jag har hittar…. Tog tyvärr inte lika mycket bilder på den tiden (livet före bloggen…). Happy tisdag ! Kram ! 🙂

 6. fru Svensson says:

  Du är så fin i ditt långa hår så jag tycker inte du ska klippa dig. Kram

 7. Domesticka says:

  Åh vad roligt om du kunde visa nån gammal bild! Eller ett par stycken?! Jag tror att du var snygg då och att det passade den tiden, men du är supersnygg nu med och jag älskar ditt lockiga hårsvall! Stor kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *