Klockan är 01.45…

Allmänt

168397-1775
I skrivande stund LÄNGTAR jag till Thailand.. det var nämligen riktigt kallt ute då jag körde hem alldelens nyss så bilarna som stod parkerade hade lite is på fönstren…  (Bilden är från då vi var i Thailand i maj/juni.)

… och jag kom precis innanför dörren.  Är SÅ trött tjej nu så jag ska dyka i säng på en gång (eller föresten, jag måste nog städa till lite här först…) men kan säga så mycket som att jag fått gjort massor av jobb i kväll. Har kört på i super effektivt tempo hela dagen lång och i kväll då jag var där från kl. 21 – 01.30 fick jag gjort sånna där små detaljer som jag blir helt lycklig av….! 🙂

God natt & sov gott. Vi ses snart! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Klockan är 01.45…”

 1. Anna-Stina says:

  Jag blir så impad, jag tycker jag är ambitiös (för jag älskar att jobba men också familjelivet och då är det lätt att vara ambitiös) MEN du är nog vassare och det är väldigt inspirerande att läsa om!!

  Lycka till, hoppas allt blir kanon när det blir klart!

 2. josefine says:

  Tokiga vännen, du är jätteduktig! HOPPAS ni får sovmogon idag! Vi ses gärna. kramar

 3. karin says:

  väntar med spänning på att få se resultatet!!!

 4. AnnaStina says:

  Anna-Stina-
  Heter du verkligen Anna-Stina?? Undrar jag? 🙂
  Josefine-
  Tack snälla. Ja, igår blev det tokigt sent men jag jobbar bäst på nätterna:) Så var det då jag hade min butik också, jag var ofta där till 2,3,4 på nätterna 🙂 Sovmorgon får jag ta mig i Thailand 😉 Nu ska jag hoppa i duschen men jag ska unna mig en lyxigt SOFT förmiddag också tror jag att jag ska sova då Johanna sover. Är lite tröttis. Önskar dig och E en mysig förmiddag! Kramis! 🙂
  Karin-
  Jag lovar att visa bild senare om jag får för min uppdragsgivare! 🙂

 5. Jessica says:

  Hej!
  Åhh, såå fel det kan bli skulle inte skrivit anna-stina i min kommentar oavn utan Jessica givetvis!! 🙂 Blir lite snurrigt när man har en liten som kryper snabbare än blixten ;D
  Sköt om dig och FÖRLÅT!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *