Kolla in vår super snygga bakgård.. !

Allmänt

168397-1157
Vår nabo (granne)  fotade oss nyss då vi var på väg in hemma.. Det blev någon märklig reflex på min kind så det ser ut som en grop eller nåt.. men det bjuder jag på! 🙂

Nu när ni ser vår fantastiskt vackra bakgård och kombinerar det med att vi knappt ser ur så förstår ni kanske hur MYCKET jag längtar till det här tokiga prosjektet är avslutat. Och om inte vårt hur blir stans finaste efteråt så vet inte jag alltså… 😉

Hjärtat har precis fått gröt och nu ska jag själv äta grillad kyckling & potatissallad. Enkelt & gott! Sen är det som vanligt lek, bus och bad innan nattning och DÅ bloggar jag om allt jag sagt att jag ska blogga om!

C U! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *