Kom på…!

Allmänt

…. att det var länge sen jag länkade till min blogg hos tidningen "Kamille" så därför gör jag det här 🙂  Jag har tyvärr inte varit så flitig i mitt bloggande där sedan vi kom till Thailand men nu är jag igång igen!

Kamille är ett norskt blad som påminner en del om svenska "Amelia" och när jag och Johanna var och bodde på Sunwing så var det lite kul att det var Kamille som dominerade i tidningshyllan där gäster kan lämna sina blader då de reser hem så att nya gäster kan låna och läsa 🙂


Tidningshyllan på Sunwing Resort & Spa. Hur många Kamille som helst 😉

Nu – natta! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Kom på…!”

 1. Jessica says:

  Hej du underbara!!

  Måste bara ställa en fråga, för någon dag sedan så hade du en bild på din blogg utav ditt skyltfönster i butiken och där hade du med en brevlåda som det står POST på. Letar efter en i svart men har inte hittat någon så jag undrar om du vet om det finns någonstans på nätet. Bor i en liten stad med begränsat utbud och har en brevlåda som det regnar in i. Hoppas du kan hjälpa mig. Kramar/ Jessica

 2. AnnaStina says:

  Jessica-

  Den FINA postlådan du sett kommer från Bruka Design och den finns även i svart och i flera olika storlekar 🙂 Bruka har 2 egna super fina butiker i Stockholm (bakom NK + Östermalmstorg) och deras produkter säljs även via återförsäljare runt om i landet. De har ingen egen nettbutik men om du kontaktar deras butiker i Stockholm så kan de helt säkert hjälpa dig! De är jätte trevliga där 🙂 Tfn: 08-223930. Lycka till! Kram 🙂

 3. Madelene says:

  Hej

  Vilka härliga bilder.Din lill sessa är ju så supper söt sen ser hon litte lurig ut på vissa bilder men det tillhör ju åldern.Nu skall jag gå och lägga mig så ha det så jätte bra du får ge Johanna en kram från mig och min lilla docka.

  Kram Madelene

 4. Emma says:

  En sån tidningshylla fanns inte på Sunwing när vi var där. Jag hade uppskattat härliga skandinaviska tidningar i solstolen. Mina pocketböcker läste jag ut på flyget ner! /Emma

 5. Madelene says:

  Jag glömde fråga en sak när är det ni skall åka hem?

  Kram

 6. Jessica says:

  Tack så mycket. Ska verkligen ringa och kolla med dom. Ha det så bra nu den sista tiden där borta. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *