Kom på..!


Kate Hudson och hennes söta 4-åring.

… att jag har några starpics att visa er innan jag säger god natt så
varsågoda ! 🙂


Snygg bild på tvillingmamman Jennifer Lopez.

 
Pamela Anderson in the navy i Australien och känner ni igen han till höger?? Oh my hur han ser ut nuförtiden! Michael Jackson i kavaj och pyjamasbyxor.. och på fredag fyller han 50 år.

Har en känsla av att detta kanske inte blir kvällens sista inlägg.. vi får väl se.. 😉 

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Kom på..!”

 1. Jessica says:

  ler

  Jag blir lika glad varje gång du uppdaterar,så har jag något nytt att läsa tills jag går hem från jobbet kl 2 i natt ;-))

  Men du vilken hemsk bild på Michael Jackson,han är inte riktigt sig lik från "förr",när han stod på toppen av sin karriär.

  Kram !

 2. AnnaStina says:

  Jessica-

  Å så bra att jag kan göra dig glad ! 🙂 Du jobbar ju lika sent som jag alltid är uppe 😉 Ja, visst är han olik sig Michael J ! jag höll faktiskt inte på att känna igen honom.. Önskar dig en trevlig natt på jobb ! Kram 🙂

 3. Lamilla says:

  Åh, vad jag hoppas att du är vaken nu för jag behöver dig till att lugna mina nerver lite;). Det är såhär att imorgon ska jag på dejt och jag är nervös!Kan inte sova…blir galen! Var du också nervös när du skulle dejta? Några tips?:)

 4. History says:

  Det är Michael Jackson, han slutar aldrig att förvåna oss. Men han är en underbar artist, hans musik är underbar oavsett hur än han lever.

  Hare

 5. AnnaStina says:

  Lamilla-

  Åååå så SPÄNNANDE med dejt !! 🙂 Det hör till att vara nervös, så ska det vara, det är lite av charmen 😉 Mitt bästa tips är att du tänker på att du är fantastiskt och den bästa han kan få. Lycka till ! och sov nu så gott. Kram ! 🙂 P.S du måste lova att berätta hur det gick !

  History-

  Jag håller med dig ! Han är en underbar artist och jag älskar hans musik. Kram ! 🙂

 6. oil crisis says:

  How are You check that site abour See You

 7. program says:

  good quality post thanks

 8. I wanted to say that it’s great to know that someone else also mentioned this as I had trouble finding the same info anywhere else. This was the first place that told me the answer. Cheers.

 9. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 10. I enjoy reading Your nice blog! Check that helpful information about Egypt property and Egypt property Bye bye!

 11. videoizle says:

  Great! Thanks for post

 12. main page says:

  I completely concur with the earlier on remark, the world-wide-web is without a question expanding in to the key form of communication throughout the world and its because of to websites like this that concepts are dispersing so swiftly.

 13. sesli says:

  good quality post thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *