KONFIRMASJONSBRUNCH.

Allmänt

Söndag runt kl.12.30. Min klänning + cardigan Cathrine Hammel, skor Ganni, solbriller Marc Jacobs och väska Louis Vuitton. Johannas söta spetsklänning Benetton, väska Accessorize, hårspänne Prinsessefin och nya glittriga bling-bling skor. 

I söndags var vi på en fantastisk konfirmationsbrunch på vackra Kolonihagen. Det var Johannas kusin Maria som konfirmerades och alltså det hölls de f.i.n.a.s.t.e. talerna under brunchen. I ett par av dem fick vi gäster små uppgifter. Den första var att vi skulle lägga ner en snäcka (handplockad i Brasilien där de har hus), som varit placerad på placeringskortet , i en skål och när vi gjorde det skulle vi , tyst inom oss, tänka på något som vi önskar att hon som konfirmerades ska ha med sig i livet…. ni vet något tänkvärt… Den andra uppgiften var att vi skulle  blunda och skapa en bild av de som betyder mest för oss i livet. Gör det föresten här och nu du också! Blunda, och skapa en bild av den / de som betyder allra mest för dig i livet ditt..

Har du gjort det nu?

Då ska du få veta poängen med den uppgiften efter mitt bildregn från dagen! 🙂

Pengar stod högst på hennes önskelista så – för att göra en festligare inpackning än att lägga dem i ett konvolut så la jag sedlarna i silkespapper i den här vita boxen. Finare så ! + att det inte blev lika synligt vad det var på gavebordet… 

Kolonihagen är bara en o.a.s.e. ! Så fantastiskt fint ställe bara en liten prommis från där vi bor. Om du inte varit där så kan jag varmt rekommendera ett besök! och då får du inte missa att titta in hos blomsterbutiken Milla Milanda som ligger inne på gården. Underbar!

Älskar alla detaljer på detta ställe….och Maria´s familj hade hyrt övervåningen så vi hade den helt för oss själva.

Den fina konfirmanten med bror, mamma (JIG`s syster) och pappa.

The gifts. och ballongen är ett säkert tecken på att Gizmolina is in the house…

Det ser ut som att jag är mer på landet än mitt i city…

A table for 4.

Tittut!

Passade på att knipsa lite pics på entréplanet också.

Dagen avslutades med fotografering ute på gården.

Ett gäng söta kusiner och hur norskt är det inte med bunad / folkdräkt?

Tusen T.A.C.K. till dig Maria för att vi fick vara med och fira din dag!

Well,  vem / vilka tänkte du på när jag skrev att du skulle blunda ?  Placerade du DIG själv på bilden? Nej, det är just det som var poängen…att vi sällan tänker på hur viktig vi själva är i våra liv.  Vi borde tänka på det oftare och vara mer rädda om oss !  eller hur?

Nu är klockan plötsligt 15.20 och jag har en hel del kvar på min lista så ska jobba på här. Johanna har playdate efter skolan så jag vinner lite tid på det (perfekt!) . Och just det, jag har varit en sväng till Gardemoen och i skrivande stund är min resväska på väg mot Phuket…ohhh som jag önskar att jag också var det ! men livet med skola är inte som livet med dagis… 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “KONFIRMASJONSBRUNCH.”

 1. Kristine says:

  Fantastisk flotte bilder. Kjekt med familie 🙂 Ditt poeng fikk vi fra ledelsen når vi startet på jobb i august 🙂 Nydelig dag til deg!,, her skinner solen, det gjør også ditt innlegg. Klem Kristine

  Ps! Har du tittet på barneklær fra www.
  pompdelux.no

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för din trevliga kommentar! 🙂 nu lyste du upp min trötta eftermiddag ska du veta! och så kul att du fick lik feedback från ledelsen på jobb. Ja, jag har tittat på de barnkläderna många gånger men märkligt nog aldrig beställt något… De är riktigt fina! ska faktiskt ta en titt hos dem nu på en gång. Behöver en paus i jobbingen 😉 Önskar dig en magisk dag ! Klem!

 2. Line says:

  For en fantastisk kjole du har på deg :-)Takk for all inspirasjon du gir!

 3. Titti says:

  Är bara väskan ute o reser!….jag skulle behöva skicka x antal innan vi åker…..20 kilo är inte mycket!
  Vilket fint kalas ni varit på….folkdräkter är något speciellt.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ha ha. Nej, JIG också ! 🙂 Och jag håller med om att det alltid är för lite med de där kg man får ta med sig… det sitter ett helt gäng “heavy” lappar på min resväska kan jag säga och det står 28 kg på alla ! 😉 Ja, det var fint i söndags och folkdräkter är stiligt ! Njut din kväll! Kram!

 4. Karinaviola says:

  Oh, så fint! Fick allt lite tårar i ögonen, för visst måste vi ta hand om oss själva för att kunna finnas till för de finaste vi har i livet. Mina underbara döttrar tänkte jag på. Tack för din reminder! Nu ska jag tänka lite på mej…

  • gizmolina says:

   Ja, visst är det tänkvärt….! Jag kan också känna så, att jag vill finnas där för min dotter hela livet och för att kunna göra det så måste jag tänka mer på mig själv… Vi måste vara rädda om oss !!! Önskar dig en mysig kväll och en härlig morgondag! Kram!

 5. Jeanette says:

  Sikke fine billeder. Det ser rigtig festligt ud. Du er nu rigtig god til at pakke gaver både personligt og festligt ind!!! Heeeeelt rigtigt, det var også de nærmeste jeg tænkte på, ikke mig selv. Tankevækkende 🙂 rigtig god weekend.
  Kram Jeanette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *