DET HÄR MED KUNDSERVICE…

d6d2f006523564e967536b4ad733b2a4

Glad torsdag darlings! 

Solen strålar och jag önskar att den värmde bort snön men det är fortfarande minusgrader(suck) så – jag får drömma mig tillbaka till vårkänslorna som Köpenhamn bjöd på istället och blogga vår dag.2.

Och alltså den starten som den dagen bjöd på… m.a.g.i.s.k.t.! Ett reserverat bord väntade på oss i restaurangen och sen bjöds hjärtat på pannekaker. Alltså när någon visar att de bryr sig om sina gäster på det här sättet efter att de fått en klage / negativ feedback är för mig som är ovanligt upptagen av service helt fantastiskt!  Så ja, jag är super IMPONERAD över hotell Skt.Petri. Bättre kundvård har jag sällan upplevt!  Så jag har gått från att tänka att jag aldrig mer ska bo där till att vilja bo där varje gång jag är Köpenhamn!  Och det påminner mig om att jag ska skicka dem ett tack-kort. För det är minst lika viktigt att höra av sig då man är nöjd, som då man är missnöjd…! 🙂

17434807_10154305436065796_1490844984708677935_o

That morning feeling… då du drar till sidan gardinerna på hotellrummet och möter en ny dag…! och morgonrock…jag älskar hotell som har morgonrock på rummet som man kan hoppa i efter duschen fram till man bestämt sig för vad man ska ha på sig…

17492736_10154305431415796_7235890268490326269_o

Bästa frukostbordet – check! 

17358613_10154305441490796_5808432658183192288_o

Och darlingens frukost… ja, den var helt p.e.r.f.e.k.t. för henne!  Den där Top Model pyssel-boken shoppade vi föresten på Arlanda på väg ner, den är ett tips till påskägget om du har barn i J´s ålder i din närhet.

17434760_10154305448425796_1329059822605116537_o

Min frukost var inte så tokig den heller. Alltså jag ä.l.s.k.a.r. att starta dagen med färsk frukt och den där fruktsalladen som vi blev bjudna på var inget annat än helt perfekt.  Sen dricker jag aldrig någon varm dryck på morgon (som ni vet så dricker jag inte kaffe och är inte så glad i thé heller) men, den där chokladen vi blev bjudna på fick mig att tänka om för gud så gott!  men…

17435871_10154305489225796_1907110895704160933_o

…jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle ha med min eller J´s choklad på bilden? och om jag skulle ha danska Berlingske eller The New York Times? så fråga mig inte hur många bilder jag knipsade? så många att chokladen nästan blev kall. Ha, ha. 

17390774_10154305485955796_5816462945680123508_o

Och sen fick jag den stora äran att hälsa på hon som är ansvarig för hotellets gäster, hon som fick mejlet där jag skrev precis vad jag tyckte och tänkte om vårt förra besök, och vet ni vad hon berättade? Att de använt min feedback (jag skrev mycket alltså…och kom med konkreta förslag på förbättring etc.) på ledningsmöten och att de varje gång de pratar om just kundservice tar upp mitt mejl som ett exempel på hur de inte ska vara i sitt bemötande med gäster. Det mina vänner var helt fantastiskt att få höra!  Att ett mejl med synpunkter faktiskt kan göra skillnad!  Så, jag tar verkligen av mig min lilla hatt för denna tjej och är upp över öronen imponerad över hur de hanterat min sak. 

Bra kundservice alltså… tänk om alla som jobbar i serviceyrken tänkte på hur värdefullt det är att vårda sina kunder. Jag blir själv förundrad varje gång jag är inom en butik där jag ofta handlar och hon som står bakom disken a.l.l.t.i.d. ser ut som att jag är till besvär, bara för att jag vill betala och bidra till att hon har ett jobb och får lön!? (mitt motto är egentligen att bojkotta de butiker som inte behandlar mig på ett trevligt sätt, men just den här butiken har tyvärr ingen konkurrent som jag kan gå till..). Det är ju vi kunder som är varje företags absolut viktigaste tillgång så oavsett om vi bor på hotell, tankar bilen eller köper en dyr vas på Svensk Tenn så ska vi behandlas som en potentiell livslång relation. För det är när alla i ett företag förstår värdet i att vårda de kunderna som de redan har som möjligheterna till framgång ökar! Och just precis detta är den service vi fick på Skt.Petri ett levande exempel på!

Och med det inser jag att vår dag.2 blir 2 blogginlägg. Ha, ha. Så, fortsättning följer, snart….!

Önskar dig den allra bästa torsdagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “DET HÄR MED KUNDSERVICE…”

 1. Lena says:

  Tack för fina bilder. Kul att få följa med till Köpenhamn 🙂 alltid dejligt att åka till Danmark.
  Ja, det är så trist med dålig kundservice. När man känner att man är till besvär då man går in i en butik. Fy ….de “lever” ju liksom på oss kunder.
  Nåväl, njut din dag bästa du. Idag är det jag som åker och handlar påskliljor och pyntar entrén utanför vårt hus. Gissa vem som inspirerat mig 😉

  • gizmolina says:

   Ja, men det är verkligen alltid lika härligt att besöka Kôpenhamn och Johanna är så förälskad i den stan att hon vill att vi ska flytta dit efter att vi bott i Luleå… ! Ha, ha. 🙂 Sen finns det INGET värre än dålig service. Mitt motto är att bojkotta de butiker som inte tar hand om mig på ett trevligt sätt men den butiken jag nämner har jag tyvärr inget alternativ till… så därför hamnar jag där ibland…

   Och så fantastiskt att jag inspirerat dig till att åka och shoppa påskliljor och pynta entrén. Det gör mig glad! 🙂

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken och lyckliga stunder! Kram! 🙂

 2. Pia says:

  Du har fått mig att vilja åka igen till Köpenhamn 🙂 !

  Ja kundservice är verkligen A och O, när min dotter var yngre ville hon att jag skulle följa med henne och handla för då var det alltid bättre service. Och jag har lämnat butiker när man är till besvär och brukar ofta tala om det också. Anser att man alltid när man är missnöjd skall tala om det och samtidigt tala om hur de kan förbättra sig.
  Påminner mig också om att jag att tidigt idag skrev ett positivt FB inlägg till en leverantör.
  Så önskar jag dig en solig dag !

 3. Nina says:

  Jag skrev en kommentar om hur bra du var häromdagen. Såg nu att några med mig tycker samma! Du behöver alltså inte svara, men bara då du inte missar våra lovord 🙂

  • gizmolina says:

   Åhhh vet du, jag har t.o.m. läst om din helt magiskt fantastiska kommentar flera gånger Nina! Du gjorde mig så obeskrivligt glad att jag inte ens haft ord att svara dig… blev helt tagen… Ska självklart svara! skäms nu för att jag inte gjort det. men som sagt- din kommentar berörde mig enormt! så : tusen 1000 miljoner TACK!!! 🙂

   Önskar dig den allra bästa dagen! Stor varm & tacksam kram! 🙂

   • Nina says:

    Vilken tur! Som sagt det var inte meningen att vara pretto utan mer bara att du inte missade vad vi tycker om dig. Du förtjänar all cred så mer därför!

 4. L says:

  Jag ÄLSKAR din blogg❣️

  Kände mig så nere idag och gick då in här och genast så vände humöret till det bättre! TACK!

 5. Mari says:

  Så fantastisk at de tok til seg kritikk! Vet du hva, jeg hadde synes det hadde vært fantastisk å få lese den mailen du sendte. Jeg har selv (ofte) opplevd dårlig service og det finnes ingenting som er mer irriterende! Vet bare ikke hvordan man skal gå frem med kritikken og tenker at det ikke når frem i det hele tatt. Hvis hotellet kan lære av den mailen, tenker jeg at vi lesere også kan ha enormt utbytte i av å lære hvordan man kan gå frem. For selv orker jeg ofte ikke å klage. Men, tenk hvis alle gir konstruktiv kritikk og kommer med tips og råd for bedre service! Da vil jo dårlig kundeservice være en saga blott:) evt om du vil tipse oss med konkrete tips og råd selv; du som er selve dronningen av kundeservice. Husker de fantastiske butikkene dine i Oslo.. sukk! Nå skal jeg lese resten av København innleggene dine, gleder meg!

 6. Linn says:

  Når jeg tenker på god kundeservice i butikker, så savner jeg så veldig å gå innom din butikk i Oslo! Du er oppskriften på å føle seg velkommen.
  Kom tilbake, snille deg:o) God klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *