Köpenhamn fredag kl.20 : By Malene Birger.

Cph S/S 2010


På väg till fredagens sista visning i taxi. Svart & vitt = By Malene Birger.

Oj, oj, dagen "försvann" så nu sitter jag här i natten och skriver till er mina vänner 🙂  Och jag läste precis igenom de kommentarer jag fått på dagens 1:a inlägg och fick massor av ENERGI ! Tack för alla FINA ord. Ni är underbara !! 

Dagens fotoshoot gick strålande BRA och efter att jag kört modellen till flygtåget och tagit mig en retur/plock runda i butiker så prioriterade jag Johanna och jag har gett henne 100% fokus ikväll så därför min bloggfrånvaro.  Jag & darlingen har dansat runt på hennes rum också har Johanna sjungit en massa sånger för mig vilket påminde mig om att jag ska kolla upp någon musik-skola eller liknande…

Nu är det HÖG tid för mig att visa er bilder från fredagen sista fashion-show, den där Prinsessan Marie närvarade (som jag visat bild på tidigare).  Jag hade fullt fokus på Prinsessan Mary´s stylist under showen så jag upptäckte inte att Marie satt där förren helt på slutet och nu då jag tittar igenom alla bilder så ser jag att hon är med på nästan alla. Lustigt ! 😉


På By.M.B´s visning är det klass & stil som gäller och alla gäster var uppklädda till max till skillnad mot mig inte hunnit hem och byta om… hmm.. tur det var så mycket folk att man inte syntes så bra 😉  Det bjöds självklart på god Möet ! (me like!)


Detta är SÅ Malene Birger… stolar klädda i vitt tyg med svarta rosetter, personal i matchande kläder som visar alla tillrätta och snygg dekor på väggen.  Och kolla in "öppningen", inget är lämnat till slumpen på hennes visningar 🙂


Helt otroligt att jag inte upptäckte Marie redan här? 😉  Men nejdå, jag hade fullt fokus på kläderna och på Marys stylist som sitter till höger i bild (vit klänning med svart kant).


Denna hatt hade hon matchat många outfits med.


Super fräscht ! Ljusblått är alltid rätt på sommaren.


Det var mycket folk på visningen som var i en stor hangar i hamnen. 

¨
Till slut hittade jag ett sätt att fota modellerna utan att ha strålkastarna rakt på kameran 😉  Detta känns lite "Chanel"…


Inga tvivel om att detta är By Malene Birger. Jag älskar det !


På slutet av showen har hon en "couture" del med helt fantastiska kjoler / klänningar. Dessa selges inte i butik men kan special beställas.


The grand finale…


Kvällens drottning : Malene Birger.

Jag blir alltid lika GLAD av att gå på Malene´s shower för det "osar" glädje och allt är alltid super SNYGGT stylat för catwalken = bra show för oss som tittar. 

På flyget på vägen hem fick jag höra lite gossip:  Malene bor på Mallorca sedan en tid tillbaka och nu tänker hon dra sig tillbaka och sluta med kollektionen By Malene Birger och istället ska hon börja med KERAMIK. !  Men klädmärket kommer att leva kvar på samma sätt som tex Björn Borg (de lånar ut sitt namn men är inte längre hands-on i produktionen… ). Misstänker att vi snart får höra mer om det i magasiner..

Nu ska jag jobba klart för idag och sen ska här SOVAS. Imorgon fortsätter jag att blogga om mina Köpenhamnsäventyr.

PuSs & kRaM! ♥

Kategori: Cph S/S 2010 | 4 Comments

4 responses to “Köpenhamn fredag kl.20 : By Malene Birger.”

 1. Camilla says:

  Så fine bilder og klær!! ..og kjempefin og inspirerende blogg du har:) God natt!

 2. Linda says:

  Tjusigt . Hatten var riktigt fin!

 3. Mimmi says:

  Bra att du prioriterar dottern framför bloggen…. 🙂

  Verkar varit en härlig upplevelse allt ….lokalen inredningen kläderna verkar vara så genomtänkt!!

 4. Kristine says:

  Høres og ser ut som du har hatt det supert i københavn!!!! Utrolig kjekt å følge bloggen din. Gleder meg til interiørinspirasjon fra deg 😀 Klem ! Snart er det helg!! Jobb på meg – nå er det slutt på lang sommerferie – nå begynner jobb igjen på meg! Men det skal bli kjekt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *