KÖRIG START & HÖSTMODE.

Hur coolt snygg är inte den här pälsen?

Morning girls!

Idag blev det körigt alltså… J cyklade till skolan och jag sprang (lika bra att jag inte fick tid att duscha innan vi gick….) men vi hann. Precis! och det är det viktigaste. Så – nu sitter jag här nyduschad och känner mig väldigt klar för en xtra god frukost så ska strax fixa smoothie och koka ägg.

Men innan jag gör det så ska jag bjuda er på inspirerande höst-mode-pics från H&M´s egen höstkolleksjon som lanseras i dagarna. Ni vet den kolleksjon som de hade visning av i Paris?  Dessa godbitar är mina personliga favoriter så kanske någon av dem blir med mig hem från den pre-shopping som jag är bjuden på i kväll… ?  vi får väl se… 🙂

Lovely cape !

Stooora stickade tröjor är underbart.

Jag har bestämt mig för att gå mer i både klänning + kjol i höst. Det är feminint, classy & snyggt!

Nej, nu ska jag köra på här och på tal om höstmode så sitter jag och lägger in N.E.W.S. i min webshop , super fina news, som jag verkligen ser fram emot att få visa er!  Satsar på att allt ska vara på plats till fredag.  För nu känns mina “summer sale” bilder + annonser väldigt pasé…. !

Och till er i Sverige och framförallt till er som bor i  Stockholm : vilken grej att Obama kommer på besök idag! och tänk att han har med sig 6-700 personer + 200 säkerhetsvakter från USA.  Fascinerande ! jag sitter här och blir helt rörd framför TV´n …detta är stort ! och som de sa på Nyhetsmorgon, it´s a once in a lifetime happening.

HAPPY onsdag girls!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “KÖRIG START & HÖSTMODE.”

 1. Stina says:

  Hej!Undrar bara vad du har för jobb nu när du stängt affären? Kan inte vara lätt att försörja sig på webbshoppen, eller? Kanske något man skulle satsa på? Tycker du att du klarar dig på den intäkten, verkligen?

  • gizmolina says:

   Jag har många olika typer av uppdrag+ min blogg + att jag driver min webshop. 🙂 När man startar upp egen butik / eget företag så får man utgå från att man tyvärr inte kan ta ut någon stor intäkt i uppstartsfasen. Men – man måste våga för att vinna här livet! så om du funderar på att starta upp så är mitt tips att du låter företaget växa över tid, starta smått, tänk stort… !

 2. Stina says:

  Trodde du skulle kommentera Madeleines graviditet. Ska bli såååå spännande att följa 🙂

  • gizmolina says:

   Den kommenterade jag självklart här på bloggen redan minuter efter att det blev offentligt. Du måste hänga med 😉 Och ja, det ska bli fantastiskt kul att följa Madeleine som gravid . Jag älskar kungligheter !

 3. Petra says:

  Ja det är så otroligt mäktigt att ha Obama här i Sverige/Stockholm,vilken grej hur stort som helst,kram

  • gizmolina says:

   Ja det är verkligen hur s.t.o.r.t. som helst ! och snacka om att han strålade energi & power då han “studsade” nerför trappan från Air Force One. Vilken mann ! Önskar dig en härlig kväll ! Kram!

 4. Ditte says:

  Här i Stockholm har det varit en väldigt lugn dag vad gäller biltrafik och annat. Så kanske skulle Mr Obama komma oftare till stan. Men visst är det faschinerande att han är här. Och jag gillade verkligen frågan som den svenska journalisten ställde; Hur känns det att ha fått Nobels Fredspris och vara på gång att starta ett nytt krig. Hans svar var också speciellt; Han tyckte inte han förtjände det, om man jämförde med andra som fått det. Mäktigt! Spännande att se på tv hur Mr Obama växt upp och vad som format honom….Ingen lätt uppgift han har…
  Men i morgon eftermiddag är väl Stockholm som vanligt igen…Och det blir också bra.

  • gizmolina says:

   Jag förstår att det måste ha varit en helt speciell dag för er som bor där. Bara det att det inte varit något ljud av biltrafik… måste varit ganska härligt?

   Och ja, Obama är verkligen en mäktig mann och precis som du skriver så är det verkligen ingen lätt uppgift han har… tänk bara alla dessa människor han måste ha runt sig hela tiden…? och alla s.t.o.r.a. beslut han tvingas ta…. Imponerande !

   Önskar dig en riktigt god natt och en fantastisk torsdag !
   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *