Kos dig!


Idag har jag på mig kofta från Gina Tricot, linne från By Malene Birger och jeans från Zara.

Jag tittar bara in för att påminna dig om att du ska kosa dig idag och slappa av och ladda inför den nya veckan som startar imorgon 🙂 


Ni är flera som frågat mig vart jag gjort mina naglar? Jag fixade dem i Phuket före vi reste hem på Big C.

Vi har precis ätit pannkakor och nu ska jag köra iväg till studio en sväng så see you later !

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “Kos dig!”

 1. jenny says:

  Bra hälsning, precis vad jag ska göra nu;)

 2. Malin says:

  Lev som du lär!

 3. Line says:

  Suuuper sant! =) men jag måste fråga, fryser inte du nu mitt i vintern med stora hål på knäna!?
  Är du lixsom 20 år el? hahaha….
  Men men en del försöker alltid göra sig, klä sig yngre än vad de är! Tycker bara att det är synd att man ska behöva springa omkring i uggs och odd molly och tycka att man är hipp, när det i själva verket är så ytligt. Detta är inget påhopp mot dig A-S men jag blir så trött på varumärken som sätter en stämpel på att man är något för att man bär märkeskläder. Vart har den personliga stilen tagit vägen? Varför vill alla gå omkring som "ODDMOLLY KOPIOR"??? KRAM

 4. Johanna says:

  Hej AS!
  Sitter du i ditt kontor där på bilderna, skulle man inte kunna få se en helhetsbild? Behöver lite inspiration till vårt kontor här hemma, nämligen.

  Line; det blir lite tokigt att säga att "springa runt i OM och uggs är ytligt", för det är det ju inte. Men det kanske är ovanligt att 40plussare går runt i håliga jeans och uggs däremot. Men OM är ganska bra där, för de är lite "ålderslösa", de kläderna. Passar alla åldrar liksom. Jag förstår inte eg vad du är ute efter här, Line.

 5. Maulin says:

  Vad flott du blev i håret!

  O förresten, UGGs är världens bästa sko! Och inte för att den är hipp haha. De som ratar UGGs är de som bara ser till det yttre. De som bär UGGs bär dem för att de är oslagbara! Det är som att gå på moln =). Man klär sig i det man gillar o inget annat! Så som det SKA vara…

 6. Jonas says:

  Söndagskram socker. I morgon Miami!

  Kärlek

 7. Monika says:

  Trasiga jeans ser trashigt ut A-S. Möjligtvis att ungdomar kommer undan med det. Du kan bättre än så. Delar inte din klädsmak men du ska ha eloge för att du har en egen stil!

 8. Oj, oj – inte lätt att vara alla till lags, eller hur ;)… Nackdelen med att blogga – alla har plötsligt rätt att vitt och brett dela med sig av hur de tycker att man ska leva sitt liv…

  …Men å andra sidan så lyser du upp hela min vardag med ditt bloggande så jag hoppas att du inte bryr dig ett jota!

  Hoppas helgen varit fin trots en del jobb, snart får du vila 🙂
  Kramar från KALLA Dalarna (-29 imorse…)

 9. Lena says:

  Hoppas din kommande vecka blir härlig, glad, och fylld av spännande äventyr! Man får det ju som sagt inte bättre än man gör det, eller hur? You go girl! Kram

 10. Jennie says:

  Åh att ni orkar, hon får väl ha på sig vad sjutton hon vill. Gillar ni inte det är det bara att titta in nån annanstans.. Smaken är som baken – delad! Man behöver inte kommentera på allt, bara konstatera att det är ju bra att olika ting attraherar olika människor!

  Trevlig söndagskväll och tack för en härlig blogg.
  Kram

 11. mantis says:

  Förstår inte alls Lines kommentar om att vara ytlig då man går omkring med OM och UGGS. För det första, var någonstans i inlägget står det att A-S har OM och UGGs. A-S har ju helt andra märkeskläder på sig i detta inlägg (om det nu har någon betydelse vilka märken hon bär). Själv älskar jag OM's kläder precis som andra kanske gillar Acne, HM, etc.

  Hur som helst tycker jag att A-S verkar vara en kanonfin tjej som sprider glädje och feelgood. Go girl.

  P.S. förresten tror jag att jag såg dig A-S på "vårt" Sunwing Resort hotell på Kamala Beach när vi var där under december månad. Men höll då just på att amma och kunde inte komma ifrån för att hälsa på dig vilket var synd.

  Kram i vinterkylan!

 12. Lena Helmersson says:

  Hej Fina!

  Jag har myst hela dagen och det är sant som du säger att det behöver påminnas ibland. Ledig med familj, träffa vänner med barn fika och ha det gott en kall söndag är inte fel. Sedan har vi sådan feber – resfeber här hemma. JA, du vet, packa, städa, fixa inför resan. Vi har lämnat vår lilla hund till kär kollega och nu är väskorna nästan helt packade… återstår bara måndagen sedan drar vi… Har du något bra tips på solcreme för ansiktet, eller kör du samma som till kroppen?
  Ha en lovely söndag och hoppas du laddat lite inför ny spännande vecka.
  Bästa kramar,
  Lena

 13. Anna says:

  Hej!
  Fantastisk blogg. Blir sååå inspirerad av dig! Du förgyller min dag massor!
  Ha en fantastisk söndagkväll!/Anna i Gbg
  Ps! JAg älskar oxå Odd Molly, men vem gör inte det…;)Ds!

 14. Annika says:

  Usch och fy för trista människor som inget annat kan än att sprida dynga på din fina blogg! Bry dig inte! De är ju bara avundsjuka:) Jag tycker du verkar fin både på in- och utsidan! Ytliga är de nog bäst själva de som är negativa på bloggen, genom sig själv känner man andra – som bekant, fniss.
  Hälsningar annika

 15. Monika says:

  Mitt inlägg var inte tänkt som ett påhopp, utan bara konstruktiv kritik. Kommentarsfältet är väl till för åsikter? Även de som inte stryker medhårs?

 16. ben says:

  Hur kommer man med i Topplistan med flest besökare?

 17. ben says:

  Hur kommer man med i Topplistan med flest besökare?

 18. Evelina says:

  Men vilka "tröl höl" att skriva en massa nedtryckande..Jag tycker du är super fin!! Själv har jag lyckats fått rosa slingor (skyller på frisören) och dessutom tog det eld i lite av mitt hår häromdagen, skulle verkligen behöva lite riktigt HÅR PIFF nu!!! =) Kram o go´natt

 19. Anna-Lena says:

  LINE! Det är ju visst ett påhopp! Du vet tydligen INTE vad påhopp betyder!!!.. Jag känner ingen som klär sig som A-S, hon har väl verkligen en egen stil!?.. KONSTIG att vissa måste kommentera så elakt och lågt! Det fattar jag bara inte! Lägg ner mer tid på att lära social kompetens istället för att lämna sura kommentarer i bloggar!..

 20. Anna-Lena says:

  Det gäller Monica oxå… det låter inte speciellt konstruktivt när du formulerar dig som du gör! Därför reagerar de flesta och tycker det låter som ett påhopp!!!

 21. Cay says:

  jag uppfattar inte som monika gör en påhopp hon säger bara sin åsikt. Alla tycker väl lite olika. Men lInen däremot kan man känna är taskig

 22. Tindra says:

  Du är verkligen platinablond! Tror du hade varit jättefin i mer guldblont. Ljust men inte så vitt, har du funderat på det? =)

 23. Anonymous says:

  Trasiga jeans ser trashigt ut A-S. Möjligtvis att ungdomar kommer undan med det. Du kan bättre än så.
  ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *