Kram från underbara Stockholm!

Allmänt


Igår hade jag på mig klänning / kjole från Juicy Couture, sjal Jaliero Santi, väska Stella Nova och skor Corso Como.

ÄNTLIGEN!! nu är har kopplat upp min pc här hemma hos min moster så att jag kan blogga ! 🙂 Tyvärr blir detta ett kort inlägg för Johanna är super trött och vi är på väg ut genom dörren för en tur ner till city. Johanna ska få sova och jag ska få gå och mysa i butiker = win / win situation oss båda 😉

Visningen igår var jätte inspirerande och har MASSOR av bilder att visa er senare idag ! så det kan ni se fram emot 😉


Visningen var utomhus på den här trappan på restaurang "Fredsgatan 12". Fantastiskt flott miljö! Visar som sagt massor med bilder senare.

Jag önskar dig en riktigt BRA dag och återkommer så fort vi är hemma igen.

Det känns UNDERBART att vara i Stockholm. I love it!!!! 🙂

Kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Kram från underbara Stockholm!”

 1. Emelie says:

  Har jag missat vinnaren i tävlingen eller har du inte utsett den ännu? Var inte sista dagen i måndags??

 2. karin says:

  gud va snygg den klänningen var,kram

 3. Misen says:

  Spännande med bilder, får vänta och se då!

 4. Pethra says:

  Ljuvlig klänning och underbara skor! Du är så vacker och jag hoppas att Johanna & du får en härlig tid i Sthlm.

 5. NinaK says:

  Jättefin klänning!

 6. Camilla says:

  Hej, är nu åter hemma från en underbar semester tillsamans med Tilda och Fredrik. En vecka i Luleå med härligt väder, några dagar hemma med soliga beachvistelser och trevliga grillkvällar. Sen for vi till Danmark och Legoland och fortsatte uppåt Skagen, där hände det grejer!! Men det berättar jag om en annan gång 😉

  Ser att du är i Stockholm och jag får väl läsa om vad det är du gör det.

  Ha en toppenkväll!

  Kram Camilla

 7. Camilla says:

  Hej! Skrev nyss ett inlägg till dig men det försvann någonstans på vägen…

  Är hemma efter en ljuvlig semester med Fredrik och Tilda. En solig vecka i Luleå, några hemmadagar med beachbesök och sköna grillkvällar och sen en vecka i Danmark med Legolandsbesök. Vi tillbringade även några dagar i Skagen och där hände det grejer… men det berättar jag om en annan gång 😉

  Ser att du är i Stockholm, får väl uppdatera mig lite på din blogg så jag vet vad du har för dig.

  Kram Camilla

 8. Camilla says:

  Ooops… va tjatigt det blev nu!

 9. Anna-Lena says:

  Åh vad härligt med Sthlm! Ser varmt och skön ut oxå! Vart köper du Juicy Couture? I Oslo? Den kjolen var ju helt underbar, ska på bröllop i mitten av sept!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *