Kramar från oss !


Idag var Johanna på “Bernies födelsedagskalas” på MiniLand mellan kl. 11-13 och jag höll inte på att känna igen henne då jag hämtade henne 😉 Det här var 1:a gången hon önskat att bli målad i ansiktet. Sött!

Mina fina vänner! FÖRLÅT min frånvaro. Då jag skulle blogga igår kväll tog batteriet i min pc slut så gissa om jag blev GLAD då jag HITTADE kabeln idag ! 🙂 Jag hade packat upp den och lagt den snyggt och prydligt inne i garderoben  😉 Det bevisar bara hur trött jag varit sedan vi kom fram…

Jag har sovit och sovit och sovit… Jag har somnat i solstolen, då Johanna somnat, före Johanna somnat och idag bjod Johanna dessutom på en SOVmorgon till kl. 8.30 så nu börjar jag piggna till lite och ikväll ska jag INTE somna då Johanna somnar för ikväll ska jag blogga “ikapp” och berätta om resan och våra första dagar här nere.


Dagens badflicka 🙂

Nu ska vi klä oss och gå ner och äta middag innan det är dags för show & dans med Lollo & Bernie. Vi STORkoser oss och NJUTER dagarna och det hoppas vi att du också gör?!

Önskar dig en riktigt TREVLIG kväll ! (p.s inte helt lätt att blogga med en busig Johanna på rummet 😉

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Kramar från oss !”

 1. Linda says:

  Så härligt det ser ut! Tur för oss att du hittade kabeln! Ha en mysig kväll och hoppas att showen är bra!

 2. pangis says:

  Ser härligt ut! Själv har jag nyss bokat Dubairesa med min 17 åring..sista chansen att få semestra med sitt barn på något år misstänker jag:-) Gissa om jag längtar! Du hade nog en del sömn att ta igen.. vila på nu och njut! Kram

 3. Ibland går det fort när man har uppackningsvanan inne 😉 Ser fram emot rapporter från er resa, men se till att njuta framför allt annat!

 4. Emma says:

  Det låter verkligen som ni har de underbart! : – )

  NJUT & slappa!

  Önskar er en härlig semester!

  Kramis Emma

 5. Karin says:

  Lyckliga barn som har en mamma som dig. Gu`så skönt ni ser ut att ha det där nere. Man blir nästan lite avis. Jag är själv genomsömnig och skulle också behöva sova ut nånstans. Ha en fortsatt trevlig vistelse! Jag önskar er allt gott.
  Kram från Malmö

 6. Fru Svensson says:

  Håller med Karin att Johanna kan skratta sig lycklig som har en så underbar mamma.
  Jag hoppas fler bloggläsare tycker som jag,,att du behöver riktig semester,även från bloggen.
  Känn inte bloggandet som ett måste på din semester.
  Vi bryr oss om din hälsa och vill dej väl,så om du inte orkar blogga ska du inte be om ursäkt,utan sov du lugnt.
  Du vet att vi är många som är trogna dej och väntar tills du har tid och ork.
  Njut av din familj och er gemensamma semester.Kram

 7. Hanna says:

  Det låter som att ni har det härligt! NJUT nu av en VÄLFÖRTJÄNT semester!! (men det vet jag att du är bra på!). Du behöver väl verkligen sova, så sov sov och koppla av, känn ingen bloggstress – även fast jag vet att du tycker det är kul. Stor kram/Hanna

 8. Kristina says:

  Så deilig det ser ut:):)
  Har akkurat lest siste Kamille, likte veldig godt den "kle deg slankere"-reportasjen! Veldig delikat og proft laget:)
  Klem fra tobarnsmammaen som er glad for at det er moderne med leggings og tunika;)

 9. Lisbeth says:

  Men JIG är väl med er, det hoppas vi verkligen! =)
  Ha det så jätteskönt alla tre!

  Och som sagt, ägna er åt varandra, bloggen kan vänta!

 10. Angelica says:

  Härligt!

  Befinner mig själv just nu också på ett Sunwing Resort fast i Side, Turkiet, med familjen. Våra två veckor är snart slut så då är de tillbaka till verkligheten och längtan till nästa resa.

  Ha en forsatt trevlig semester!

 11. ann-christin says:

  hei,

  så herlig med ferie nå som høsten er her!
  Lollo&Bernie er så søte,
  vi har bodd en del ganger
  på Sunwing Resort & Spa Sandy Bay Kypros og har
  digget det!
  Nyt det 🙂
  Herlig blogg du har, kul stil og skjønne Johanna!
  klem ann-christin
  http://dethvitehjerte.blogspot.com

 12. Emma says:

  Ha det bra på mallis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *