PÅSKFEELINGS…!

17390573_10154312504360796_7557627414351193548_o

It´s beginning to look like easter…!

Först: tusen T.A.C.K. för all underbar feedback jag fick på mitt påsk-krans-prosjekt! Nu har jag äntligen gjort den klar och jag hängde precis upp den på ytterdörren. Det blev precis så där fint som jag hoppades på!  Kransen osar påsk men den skriker inte påsk…om du förstår vad jag menar? Den känns fräsch helt enkelt! Och för att ni inte ska tro att jag gjort precis ALLT det här själv (jag har nämligen inte limmat på äggen…) så kommer här de “ingredienser” du behöver om du vill göra en exakt lik själv. Men, det blev ingen billig historia, bara så att det är sagt…, men har man bestämt sig för att gå all in med påsken i år så har man… Ha, ha. 😉  Anyway,  detta behöver du för att göra en lik:

♥ Påskkrans á la Gizmolina.♥

Kransen är egentligen 2 kransar. Den mindre, i mitten med påskägg i olika färger, har jag köpt hos Åhléns. Sen placerade jag den inne i en större krans som jag köpt hos Blomster Landet (en sån där som är helt tom, bara kvistar som är ihop snurrade…, vet tyvärr inte vad den heter?) också har jag virat runt 2 (oäkta) murgröna girlander och – klippt sönder en videkisse kvist (oäkta) som jag sedan placerat ut i murgrönan… (både murgröna + videkiss hittade jag hos Blomster Landet).  Till slut har jag bundit ihop allt med ett tunt brunt snöre från Panduro Hobby.

17492995_10154312540910796_5176920934352585826_o

Man vet att man startat påsken tidigt då körsbärsriset redan blommat klart… Ha, ha. (ska iväg och köpa nytt i em…). Och påskrispyntet, med porslins kaniner och gula ägg är nytt här hemma för i år.  Hittade de hos Blomster Landet.

Nu: ut och skotta snö från terrassen.  Orkar snart inte se snö mer alltså. ha, ha. Men solen skiner i alla fall och det droppar från taket så det är en fantastiskt vacker dag så får fokusera på det och inte tänka på alla er som njuter snöfritt i helgen…!  Vi girls slog föresten personligt lördags-shopping-rekord idag för vi var inne på stan redan kl.10 (!)  och var färdigshoppade och hemma igen kl.12, (den tid då jag normalt hoppar i duschen på lördagar). Så himla skönt!!

Ta tillvara din dag kära du! 🙂

Kategori: Allmänt, Påsk interiör & tips! | 8 Comments

8 responses to “PÅSKFEELINGS…!”

 1. Lena says:

  Alltså kransen är helt galet fin!! Önskar jag kunde, pyssel är dessvärre inte riktigt min grej…. det där pilliga som jag inte fixar riktigt….. nåväl, hoppas du får en riktigt trevlig kväll och så skönt att solen skiner på dig idag 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner tack Lena! 🙂 Jag får kanske ta och producera en lik krans som jag kan sälja påsken -18… Det vore nåt!

   Hoppas att du också får en riktigt trevlig kväll! Här i norr skiner solen så vackert och jag ska precis sätta nya fräscha körsbarskvistar i vasen du ser på bilden…

   Kram! 🙂

 2. Jane Vekterli says:

  Nydelig påskekrans. Har fulgt bloggen din leeeenge. For ei dame du er. Kreativ, sprudlende, fargerik og vakker. Blir alltid i godt humør av dine flotte innlegg. Ha en nydelig lørdagskveld.

  • gizmolina says:

   Åhhh vilken helt fantastisk underbar feedback du bjuder mig på Jane! Jag smiler från öra till öra här nu så – tusen 1000 miljoner TACK! 🙂 Dina fina ord värmer enormt! och gör mig väldigt, väldigt glad.

   Önskar dig en magisk start på veckan! Fyll dina dagar med solsken och fånga de lyckliga stunderna! Stor klem! 🙂

 3. Caroline says:

  Du er S.Å. flink og kreativ!! Er så enig med Jane i kommentaren over her, jeg blir alltid så glad når jeg leser bloggen din!! Er gjerne innom flere ganger om dagen for å se om du har postet noe nytt… (er hjemme i barselpermisjon med superattpåklatten, ble 13 år mellom storesøster og lillebror:)) – kan vel si at du er favorittbloggeren<3 Får liksom lyst til å besøke deg:) Har fulgt deg i mange år, og du inspirerer masse fortsatt – keep up the good work!
  Jeg lurte på en ting som ikke har med innlegget å gjøre, men vet du har kommet med en del filmtips, særlig når dere har reist til/fra Thailand. Har sett i kategorien din Filmtips, men fant ikke noen nyere tips der – husker du om du har lagt de innleggene hvor filmtipsene står i en annen kategori? Eller så er de vel under "Thailand", har ikke skrollet meg gjennom der ennå… Vet du har skrevet om noen filmer jeg kunne tenkt meg å se:)
  Ha en superfin lørdagskveld!! Klem fra Caroline

  • gizmolina says:

   ÅH vilken f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. feedback! Jag blir helt rörd… Så – tusen 1000 miljoner TACK för alla fina ord Caroline! Du anar inte hur mycket din kommentar betyder för mig… så från djupet av mitt hjärta: TACK!!! 🙂 Det är när jag får så här underbar respons som jag får lust att blogga ännu mer…!

   Och så fantastiskt mysigt med en liten lillebror… Jag kan också bli sugen på det ibland… Och filmtips! klart att jag kan ge filmtips! Precis som du skriver så är det oftast då jag reser till Thailand som jag ser film men jag har varit dålig på att kategorisera mina inlägg (ska bli bättre på det!). Jag kan ta och samla mina tips i ett eget blogginlägg! det passar fint så här inför påsken… Ska försöka få ihop det en dag väldigt snart! Kul att du efterfrågar!

   Önskar dig en vecka fylld av solsken & lyckliga stunder! och TACK igen för din kommentar. You made my day! Stor klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *