KREATIVT FLOW.

fall-2015-dress-ups-2_svtd7g

Men HUR fint har de inte halloween pyntat den här lekstugan? Loooove it!!!

Vet du vad jag har gjort? Jag har möblerat om på övervåningen. I.G.E.N.! Ha, ha. Hamnade plötsligt i värsta kreativa flowet och då kööör jag så: min bror var världens snällaste och kom hit och hjälpte mig att bl.a. flytta ett par stora skåp (som var fastmonterade i väggen) och nu är det ett totalt kaos här så ja, har lite att göra i kväll…   Men först: lite mer halloween inspo.! 🙂

fall-2015-dress-ups-17_lqf1g2

Älskar pumporna, ballongerna, kostymerna ja, precis ALLT!  

fall-2015-dress-ups-48_hv8qsu

Och här kommer ett pysseltips inför helgen!  Denna super söta spindel / edderkopp. Det vi behöver är: hårdare kartongpapper, rörliga ögon, piprensare och pom pom´s.  Super fina att fästa direkt på väggen eller fästa i spindelnät (du vet sånt man kan köpa inför halloween….).

bat-template_scszqw

Och här är en mall du kan printa ut om du vill göra de bat´s som du ser på väggen på lekstugan. Rita av på svart kartongpapper, pynta med tex. rörliga ögon och pom pom´s… Låt fantasin flöda! 

Nu: tacos. Sen: back to om-möblering. 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “KREATIVT FLOW.”

 1. Marit says:

  Visa gärna bilder på det du gör. Vad jag vet har vi inte fått se några bilder på Johannas rum, pysselrum/kontor. Texterna är så inspirerande om dina ommöbleringar, men inga bilder :/

  • gizmolina says:

   Jag tog dig på orden Marit och bloggade reality pics från mitt pågående kaos uppe på Johannas rum + pysselrummet / kontoret på morgon. Det råder ett totalt kaos där uppe så hade tänkt vänta med att visa bilder till jag är klar men vi kör lite real life pics idag… 😉

   Önskar dig en magisk dag! Kram!

 2. Sanna says:

  Älskar din blogg. Idag känner jag mig lite deppig men så går jag in här och får en mysig känsla i kroppen.TACK ❤ Önskar dig och familjen en härlig helg.

  • gizmolina says:

   Men åhhh tusen 1000 miljoner TACK för fantastiskt peppande & härlig feedback Sanna. Om du bara visste hur glad jag blev nu! 🙂 Och om jag kan lysa upp på en deppig dag så värmer det mitt hjärta enormt. Kom i håg att hålla fokus på positiva tankar och gör något idag bara för dig, något som gör dig glad… !

   Skickar massor med styrkekramar din väg och önskar dig en helg fylld av solsken! Kram! 🙂

 3. Emma says:

  Håller med sanna. Sitter på kontoret, känner mig trött, tung och deppig.
  Då går jag in, tankar energi, scrollar runt och blir full av rosa feeling i magen.
  Tack! Önskar dig en fantastisk helg!

  Kram

  • gizmolina says:

   Åhhh tusen 1000 miljoner TACK för din underbarat glittriga, härliga & peppande feedback Emma! Jag smiler från öra till öra här nu efter att ha läst det du och Sanna skriver! 🙂 Ni förgyller verkligen min dag!!! Sen vet jag precis hur man kan känna sig vissa dagar… så mitt bästa tips till dig är samma som jag skrev till Sanna: håll fokus på positiva tankar och gör något idag som gör dig xtra glad… !

   Skickar massor med styrkekramar din väg och hoppas att din dag slutar med ett smil….! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *