KREATIVT K.A.O.S.

20513_10152658774290796_2542127720738970438_n

Snapshot typ just nu.

Ja, så här ser det ut där jag sitter idag. Hur rörigt som helst! och jag har inte ens fått på tyget på stolen efter att jag tvättat det och bordet svämmar över av saker både på och under och vid sidan om. Ha, ha.  Om ni undrar vad jag håller på med? så kan jag avslöja att jag testar att köra mitt hemmakontor här, där Johannas rosa kök stod tidigare. Och vet du? jag tror det funkar! Ska bara byta ut det där vita skåpet till höger… och städa… Och nej, olivträdet ska i.n.t.e. stå där, det är på väg i soporna. Eller hur gör du när dina olivträd ser ut så här? Det ser dött ut samtidigt som det fått massa nya gröna skott…. Kasta eller spara? Hit me!

Och du,  fr.o.m idag är det exakt 1 vecka till jag gör en stor förändring i mitt liv så fram till dess har jag en plan om att bli á jour med en väldig massa saker + att få mitt hemmakontor på plats.  (ska visa en mer städad / stylad bild när allt är klart).  Nu ska jag strax iväg ut och sen väntar utvecklingssamtal med Johanna´s fröken. Alltid lika spännande!

Njut den vackra vårsolen! så ses vi igen lite senare! 🙂

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “KREATIVT K.A.O.S.”

 1. Titti says:

  Nej inte kasta! Det har vintervilat. På med lite näring och ställ vid ett fönster. Snart helvackert igen! Jag ska ta upp mina från vilan i källaren också. Vilken dag somhelst. Så fort jag orkar

  • gizmolina says:

   Tusen tack för att du stoppade mig från att kasta det Titti! Har vattnat det idag , placerat det vid ett fönster i vardagsrummet och håller tummarna för att snart växer till sig! 🙂

   Njut kvällen! Kram!

 2. Linda says:

  Hej! Olivträdet ska inte kastas, de brukar tappa blad inomhus och under vilan. Om några veckor kan du sätta ut på balkongen och då sätter det fart igen! De tål någon minusgrad. På hösten tar man in dom efter någon frostnatt, sen ut igen tidig vår. Lycka till!!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fina tips & råd Linda! De sätter jag stor pris på! 🙂 Också har jag en fråga: är det något hopp alls för de 3 olivträd som varit ute på terrassen (som inte har tak..) hela vintern? Eller är det kört för dem? (dvs ska de kastas?).

   Önskar dig en underbar kväll! Kram!

 3. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Mysig hörna du kommer att få till där! Och vad spännande med en stor förändring, jag tänker på sådant hela tiden, men kommer inte till skott! Du får inspirera mig med en spark i baken 😉 KRAM

  • gizmolina says:

   Åh tusen tack Lotta! 🙂 Ja, jag tror på den här lilla kontorskroken och idag har jag kryddat den med vackra blomster. Ska ta en bättre bild då det är mer ordning & reda… Och ja, det känns helt fantastiskt spännande med en förändring i mitt liv. Det är hög tid för det nu känner jag! Hoppas, hoppas att jag kan inspirera dig också till att ta tag i det där du gått och tänkt på… !

   Njut kvällen och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

 4. Ida says:

  Ååh så spennende med forandring og noe nytt. Nå blev jeg nyskjerrig 🙂 hihi
  Håper det blir bedre med pus, ikke noe gøy når de har vondt 🙁

  Ha en fortsatt super dag 🙂 gleder meg til neste inlegg 🙂
  Kram!

  • gizmolina says:

   Ja det känns verkligen SÅ spännande! och jag kan knappt vänta till nästa vecka…! 🙂 Lovar att berätta till er här på bloggen så fort som det är dags! Och tack för omtanken ang. Gucci, han mår tack och lov mycket mycket bättre!

   Önskar dig den bästa kvällen Ida! Klem!

 5. Anine says:

  Hei,
  hvis du klipper ned oliventreet blir det superfint når det vokser ut igjen.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tipset Anine! 🙂 Det sätter jag stor pris på! Men menar du att jag ska klippa av alla grenarna? eller bara några? Jag är såååå dålig på blomster…

   Nyt kvällen! Klem!

 6. Cecilia says:

  Jag vill också ha soooool!!!Här på vestlandet är det storm och vi som är dumma nog att bo på fjället väntar ny vinterstorm.
  Låter spännande med förändring 🙂

  • gizmolina says:

   Vinterstorm? Ja, det är lite skillnad mot de soliga vårdagarna här i Oslo. Eller vårdagar och vårdagar… idag var det helgrått och duggregn. Inte speciellt festligt! 😉 (men igår stråååålade solen och det var magiskt).

   Önskar dig en riktigt fin kväll Cecilia och hoppas att vinterstormen snabbt drar förbi så att du får njuta sol! Kram!

 7. Nej din toka, du kan ju inte kasta olivträdet!!! Sätt det i ljuset, vattna med lite gödning & vipps så kan det stå på balkongen & glänsa.

  Vad nyfiken jag blev på din förändring i livet. Jag beundrar alltid folk som kan planlägga stora sådana & målmedvetet genomföra.

  Kram på dig

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja när det kommer till växter och blommor så är jag verkligen en toka… ! för jag är helt hopplös och kastar och köper nytt, säkert helt i onödan ibland.. 😉 Men, detta träd blev kvar och står nu, nyvattnat vid fönstret i vardagsrummet. Men gödning…? vad är det för gödning jag ska ge det? Tipsa mig gärna! Och ja, det känns verkligen otroligt spännande att stå inför en förändring! Kan knappt vänta till nästa vecka! och jag har bestämt mig att 2015 ska bli å.r.e.t. !

   Njuuuut kvällen fina du! Kram!

 8. Linda says:

  Hej igen! De olivträd du har haft ute hela vintern kan ha klarat sig om du har tur. Du kan se nu till våren ifall det kommer nya blad. Ibland om det är mild vinter så kan de komma igen, men lite tveksamt ifall de inte haft skydd alls…
  Du behöver inte klippa olivträd, bara toppa de grenarna som är långa och spretiga så du tycker kronan ser fin ut.
  Det finns speciell medelhavsjord att köpa, men det går lika bra med vanlig plant/blomjord. Glad att jag kunde hjälpa till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *