Krya på dig min älskade bror!

Allmänt

168397-2817
Här jag och min bror Johan på Aker Brygge i Oslo sommaren -06 då jag var höggravid med Johanna.

Phuket kl. 00.10, natt mot tisdag..

Idag ringde min mamma och berättade att min bror är sjuk så Johan-

Här kommer massor med krya på dig kramar från mig, Johanna & JIG. Sköt om dig och var rädd om dig och se till att du blir frisk så fort du bara kan för då kanske du kan komma ner och hälsa på oss?!  Vi skulle bli jätte glada om du kom! 🙂

KRYA PÅ DIG kram, kram, kram, kram, kram….! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Krya på dig min älskade bror!”

 1. Så lika ni är! Speciellt på ögonen! 🙂

 2. Eva says:

  Tråkigt med din bror, hoppas allt löser sig till det bästa, vill passa på att fråga dig om den underbara koftan du hade på dig, snyggt till gravid tycker jag, kan man finna den i Stockholm tror du?
  Må så gott från ett småsnöigt Stockholm; )

 3. AnnaStina says:

  Sara-
  Ja, vi är nog lite lika 🙂 Önskar dig en trevlig kväll & tack för alla dina söta kommentarer! Kram 🙂

  Eva-
  Den underbara koftan kommer från Odd Molly. Du hittar märket på Mathilde, Riddargatan12, Zant (tror jag den heter? i Sturegallerian) och på NK bl.a. Tyvärr så finner du nog inte exakt samma nu eftersom den är 2 år gammal, men de har modellen kvar i kollektionerna så du hittar den kanske i en ny style 🙂 Tack för fina ord. Kram! 🙂

 4. Jessica says:

  Hej Anna-Stina!
  Hoppas verkligen att det inte är allvarlig. Det är aldrig kul med såna besked och jag hoppas han kryar på sig fort.

 5. Angel says:

  Hoppash an blir frisk snart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *