Krya på dig mitt älskade hjärta.


Oss i lördags.

Senast Johanna var så här dålig var dagen efter att vi landat i Thailand för nästan exakt 1 år sedan. Och egentligen så är det ju ganska fantastiskt att hon inte varit riktigt sjuk på så länge 🙂 för jag tycker så oerhört synd om henne när hon är dålig och jag känner mig så maktlös… Önskar att jag kunde trolla bort det onda så att hon fick bli frisk igen !  

Nu sover hon sött i fåtöljen i vardagsrummet (hon vägrar sängen när hon är sjuk.. ) men så fort hon hostar så vaknar hon och gråter och ropar "mamma" så jag har bäddat åt mig själv i soffan så att jag ska slippa springa fram & tillbaka från sovrummet hela natten för det gäller att hitta en praktisk & skön lösning sånna här gånger 🙂

Det blir en hemmadag imorgon och jag håller tummarna för att Johanna snart dansar igen ! Oj, nu vaknade hon igen och är ledsen… hoppas att febern går ner snart så att hon kan sova mer än 10 minuter åt gången..

God natt & Sov gott mina kära bloggisar ! ♥

P.S förlåt att jag inte svarat på kommentarer i kväll. När Johanna är sjuk så går hon före allt som ni säkert förstår.

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “Krya på dig mitt älskade hjärta.”

 1. Kari says:

  Når unger er syke, SKAL de ha førsteprioritet. Håper søteste Johanna blir frisk snart

  -klem-

 2. annika says:

  Hoppas hon blir frisk snart, lilltussan!Hoppas ni får en nogorlunda bra natt i alla fall, sov gott!

  Kram

 3. nettan says:

  hej och hoppas hon är piggare i dag. Jag kan tala om att det alltid är hemskt när ens barn blir sjuka, det spelar ingen roll om de är stora. jag har min dotter 19 år i London just nu och hon ligger där nerbäddad med 40 graders feber och det är verkligen hemskt att inte kunna klappa om henne. tack och lov för att skype finns.. kram på er och du har en fantastisk blogg.

 4. Ann says:

  Hoppas hon kryar på sej snart! Och visst är det så att barnen går först vid sådana här tillfällen .Ja i vissa andra också så klart:)

  Det spelar ingen roll om dom är 13 eller 2 år så blir dom lika mammig:))

  Kram på er ni underbara!

 5. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Kari-

  Tack snälla du! Jag önskar dig en strålande dag fylld av glädje! Klem 🙂

  Annika-

  Tack för fin kommentar! Önskar dig en underbar dag ! Kram 🙂 P.S skönt att se att de finns de som är uppe senare än mig på nätterna 😉

  Nettan-

  Tusen tack för fina ord! 🙂 Ja, Skype är verkligen helt fantastiskt. Då JIG nyss var i Thailand i 2 veckor så var det Johannas glädje att kunna vinka till honom och ge honom pussar via Skype. Jag hoppas att din dotter kryar på sig där borta i London coh jag önskar dig en härlig dag ! Kram! 🙂

  Ann-

  Tack för din fina kommentar ! 🙂 Ja, de små blir verkligen mammiga när de är sjuka och i natt ville Johanna hålla mig i handen då hon sov. Önskar dig en underbar dag ! Kram 🙂

 6. Josefine says:

  Godmorgon sötaste ni!!!

  Jag hoppas natten varit bra så att ni fått sömn som oftast är bästa medicinen. Säg till om ni behöver något idag. KRYA PÅ!

  Kram

 7. F E B B says:

  Åh av söta ni är! 😛

 8. Pethra says:

  Stackars liten, hoppas hon är på fötterna snart igen. Det smärtar verkligen i en själv när ens barn är dåligt. Hoppas iallafall att ni fått sova bra och att ni får en härlig dag. Känner igen det där med att inte vilja sova i sängen när man är dålig, jag är 31 år och har alltid vägrat sängen de gånger jag varit sjuk, soffan är favoriten då av någon anledning. :o) Krya på dig nu Johanna!

 9. Anna-Lena says:

  Krya på di sötaste Johanna! Och jag tycker du ska satsa på den västen! Var såååååå fin på dig! 🙂 Önskar er en skön "sjuk"dag! 🙂

 10. Nettisen says:

  Åh, stackars lilla prinsessan, vi får hoppas att det snabbt går över så hon är på fötter igen…

  Peppa, peppa ta i trä så har min Nattis klarat sig bra från sjukdommar hittils…

  Önskar er en mysig och fridfull dag..

  Kram Nettis

 11. HannahSthlm says:

  Usch! Man är så maktslös när ens barn är sjuk!:( Hoppas lilla kryar på sig snabbt nu då!:)

 12. LinnM says:

  stackars Johanna, hoppas hon har kunnat sova bort sjukdomen nu. Sömn är ju den bästa medicinen. Krya på dig Johanna

 13. Anna says:

  Åhhhh krya på lilla hjärtat, finns inget värre än när barnen är riktigt sjuka det gör ont i hela ens hjärta, men hon är säkert igång med dansen snart igen ;.-) Kram på er båda.

 14. Lina says:

  Stackars liten! Hoppas hon snart blir frisk igen. Jag har en liten fråga kring din kamera canon ixus 80. Har varit intresserad av att köpa en sådan ett tag nu. Undrar hur du tycker den är? Ser att vissa av dina bilder blir lite suddiga. Beror det på kameran eller något annat? Hoppas ni får en underbar dag. Krya på dig Johanna! Kram

 15. Elin says:

  Krya på ditt lilla hjärta!

  Kram

 16. camilla y says:

  Hej vännen!

  Hoppas att Johanna kryar på sig och att ni har en mysig hemmadag! Mycket gos och mys. Du är fantastisk.:-)

  Många kramar Camilla

 17. Linda says:

  Stackars lilla hjärtat ditt! Hoppas att hon kryar på sig snabbt.

 18. Krya på henne! Usch va jobbigt 🙁

 19. Alma says:

  Masssor av kryapådigkramar till Johanna! Försök ge henne lite te med citron och honung, brukar hjälpa ibland. Ja, man känner sig verkligen maktlös när ens små är sjuka =(

  Kram Alma

 20. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TUSEN MILJONER TACK för alla fina & värmande kommantarer !! Ni är underbara ! 🙂

  Lina-

  Jag är super nöjd med kameran. Att vissa bilder blir suddiga beror inte på kameran, utan på att jag, eller den jag fotar rör på sig 🙂 Vilket händer ganska ofta då man har en liten dotter.. 😉 Kram ! 🙂

  Camilla Y-

  Min kära vän ! Jag blir så glad när jag hittar dig på min blogg 🙂 Hoppas verkligen att vi får tillfälle att ses SNART, och om inte annat så ses vi ju i Thailand för vi är där samtidigt ! 🙂 Tänker massor på dig och hoppas att allt är bra med dig & familjen. Kramar till min fantastiska vän!! 🙂

  Jag önskar er alla en underbar torsdag ! Kramar! 🙂

 21. Susanne says:

  Hoppas att hon kryar på sig snart!

 22. Anonymous says:

  Hoppas du får en trevlig dag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *