Kul med förändring !


Idag åkte fåtöljen ut från Johannas rum och hennes dockskåp har äntligen kommit upp från golvet ! 🙂 (dockskåpet kommer från Sprell, stolen från Oliver Furniture).

Just nu är jag inne i en "jagvillgöraomöverallthemmafas" så – jag drömmer om nya kuddar, överdrag, matbord och en kökskrok till Johanna.. …  Men en sak i taget ! (och vissa saker får förbli i drömmarna…) så idag gjorde jag en pytteliten förändring i Johannas rum som lyste upp min dag för jag älskar förändringar ! 🙂

Jag har verkligen sökt efter en billig&smart lösning för att få upp Johannas dockhus från golvet men inte hittat någon hylla som har rätt bredd och djup så därför blev jag glad då jag hittade denna färdigmonterade hylla som jag misstänker är en del av en köksinredning? i billig-kroken på Ikea. Pris? 149nok. Hyllan är inte den snyggaste jag sett men den fyller sin funktion 😉

Kategori: Johannas rum. | 9 Comments

9 responses to “Kul med förändring !”

 1. Jessica says:

  såå fint verkligen!

 2. Elisabet says:

  Så himla fint din dotter har det i sitt rum! Jag har en liten fråga ang, den fina "skyltdockan" du har. I hennes rum. Finns den att köpa någonstanns?

  Ha en underbar dag!

 3. Nelly says:

  det ser jättefint ut! man tänker inte på att det skulle vara ikea, det passar perfekt in i stilen tycker jag. 🙂

  och va rolig du är som frågar folk som ska fota dig, han måste blivit riktigt glad igår. 🙂 kram

 4. Princess Jessica says:

  Hon har verkligen DET finaste rummet din lilla sessa !

  Du är SÅ duktig söta vän !

  Önskar er en FAB dag !

  Krameli kram 🙂

 5. Kristine says:

  Aldeles nydelig!!

 6. Anonymous says:

  Johanna har verkligen världens sötaste flickrum! Du är SÅ duktig! Tack för all inspiration som du ger mig!

 7. annelie says:

  jag blir sååå inspirerad av ditt vackra hem att jag bara vill sno stilen direkt! När jag nånn gg i framtiden har köpt mitt dröm hus, hör jag av mig till dig så får du komma och inreda 😉

 8. Anonymous says:

  shit vilket drömrum

 9. Christine says:

  Hei!

  Utrolig nydelig jenterom!! Lurer på om jeg kan spørre hvor du har fått tak i bysten? Var utrolig fint! Sån vil jeg også ha til min lille jente på 2 år :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *