Kul med Luleå Idoler!

Allmänt


På min vänstra sida: Luleå Stadshotell. Här är jag på väg hem från S.A.T.C filmen en kväll i somras då jag var uppe i Luleå och besökte familj & vänner.

Åååå vad KUL det var att kvällens Idol var från min hemstad Luleål ! 🙂 

På den här bilden står jag på andra sidan gatan från det stället där alla blev insläppta på audition och Luleå Stadshotell, som de höll till på, har jag måååånga minnen ifrån för där har jag varit på hur många fester som helst (bästa utestället har varit på det hotellet och på somrarna var det "Roxy") och min studentbal  var i de lokaler ni såg på TV idag. 🙂


Laila var inte helt nöjd med Jihdes kupp att låta nervösaste killen gå vidare men jag tycker att det var KUL!

Jag tycker att det var sååå synd om stackars Andreas som var så nervös att han höll på att svimma… Men stencoolt av Jihde att ge honom en biljett för jag känner på mig att killen kommer att rycka upp sig som tusan och göra riktigt bra ifrån sig i Stockholm ! eller ja, alltså jag hoppas det i alla fall för hans egen skull 🙂  You go Andreas !!

Det är föresten 14 år sedan jag flyttade från Luleå och sedan då har jag bott i Gävle, Stockholm och Oslo 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Kul med Luleå Idoler!”

 1. Carola L says:

  Jo, visst var det synd om stackaren, men han kunde ju iallafall sjunga 😀

  Vad har du för dialekt? Inte för att jag kan påstå att det var en dialekt som pratades 😉 Man hörde ju att några var från Arvidsjaur iallafall.

 2. AnnaStina says:

  Carola L-

  Ja men eller hur ! det var det som var så coolt, att han faktiskt kunde sjunga 🙂 Min dialekt är en mix av Luleå / Stockholm och norska… Kram! 🙂

 3. Cissi says:

  Hehee, stackarn! Men det skulle vara riktigt roligt om han kom igen! Fast känns tveksamt..

 4. Jossan says:

  Stackars killen. Haha men det var ganska kul gjort av jihde.

  Jätte fin blogg.

 5. Dragana says:

  Luleå är sååå fin stad!

 6. haha han den nervösa killen var ju kung 🙂 men var typ planerat att han skulle gå vidare för kolla var en kille i englands idol som var sådär och han kom inte vidare men fick sjunga i idol finalen som extra nummer 😛 känns som att de var lite samma grej här 😀

 7. maria says:

  Vad tycker du om din hemstad & varför lämnade du den?

  Jag är också fårn en mindre stad & kan ibland tycka det känns så tråkigt att jag måste åka ifrån den fr att få allt det andra jag vill i livet & behöva vara långt ifårn familj & vissa barndomsvänner.

  Jag har såå delade känslor med min uppväxtstad, undrar om du har de samma? Säkert inte för du är så duktig på att se de från the bright side of life;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *