Kulan = en favvis.

Allmänt

168397-2052

Så här såg det ut här hemma på morgon. Johanna hade precis öppnat sin kalenderpresent och sen satt hon så här länge… och tittade på sin snökula… Sött! 🙂

Jag fick föresten frågan om hur jag fäst paketen på änglavingen? Jag har hängt en "kemtvättsgalge/henger" (ni vet en sån där tunn galge i aluminum…) bakom vingen  som jag böjt ner själva "kroken" på och på den har jag knytit fast de band som paketen hänger i. Sen har jag hängt fast den med ett bredare silkeband i de band som redan sitter på änglavingen. 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Kulan = en favvis.”

 1. Angel says:

  ja den där tycks hon altid ha men undra på,det snöar ju i den.

 2. Miss L says:

  Vilken underbar snöglob! Själv samlar jag på såna där små snöglober, älskar dem! 🙂

 3. AnnaStina says:

  Angel-
  Ja, det är som med mobilen, när hon väl gillar något så är det det som gäller 😉 Också är det som du skriver så nära snö hon kommer 🙂
  Miss L-
  Snöglober är underbara! 🙂 tror jag ska börja samla på sånna till Johanna också 😉 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *