ROYALS & JEAN PAUL GAULTIER.

Johanna i kjol + halsduk + strumpbyxor från Jean Paul Gaultier för Lindex som lanseras i butik den 8 oktober.

Vi girls tog en walk down town runt lunch och gissa om vi blev överraskade då vi möttes av denna tjusiga uppställning av kungens garde framför slottet! Tänk, de stod uppställde längst heeeela Karl Johan för vår skull. Ganska otroligt!  Nejdå, det var så klart inte för oss (trots att vi är ett par prinsessor…), istället så var det p.g.a. öppningen av stortinget och det var SÅ pampigt! för de stod uppställda längst heeela vägen från slottet fram till Stortinget och då vi fick höra att kungen och drottningen m.fl. snart skulle komma åkande i kortege så satte vi oss och lunchade på den soliga uteserveringen på Friday´s så att vi kunde se.

Och plötsligt kom de åkande i en läcker öppen bil kung Harald och drottning  Sonja och tätt efter, i en limousin åkte kronprins Haakon följt av stadsministern. Men jag såg tyvärr inte Mette-Marit…?  Hur som helst – de vinkade och Johanna, som gick och ställde sig precis vid vägkanten, vinkade tillbaka och plötsligt kändes dagens hur festlig som helst!  Synd bara att jag inte kunde fota något av allt detta för precis då jag knipsat bilderna av J så tog batteriet på min telefon slut och nej, jag lär mig tydlig aldrig att ta med en laddad powerbank i väskan… så, det blev varken bilder av kungligheterna eller av mig, som också hade på mig Jean Paul Gaultier för Lindex så – bättre lycka en annan dag! 😉

(jag förstår ingenting…. alla fina bilder jag har knipsat idag går inte att lasta ner hit in på bloggen….jobbar på saken!)

N.j.u.t. kvällen! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “ROYALS & JEAN PAUL GAULTIER.”

 1. Titti says:

  Åh så fina kläder Johanna har på sig.
  Ser fram emot nästa vecka, 8 oktober!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tusen tack Titti! 🙂 Vi blev så glada då de kom som en överraskning med bud igår!

   Önskar dig en härlig kväll! Kram!

 2. Kristin says:

  Drottning Martha??????

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ha, jag blandade visst ihop lite i farten. S o n j a ska det så klart vara och inget annat! 🙂 Bra att du är uppmärksam! Tack!

   Önskar dig en fin fredag Kristin! Kram!

 3. Annette says:

  Så flott opplevelse!
  Det var nok dronning Sonja, hehe!
  Ble veldig glad for at møtet ditt i beg av uken endte bra,
  håper virkelig du får en positiv høst!!
  Takk for all glede og inspirasjon du sprer 🙂

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja klart det skulle stå Sonja och inget annat! gick lite fort i bloggsvängarna 😉 Och ja, det var en riktigt flott upplevelse! speciellt eftersom vi hamnade mitt i allt av en ren tillfällighet. Sen var det helt fantastiskt att mötet slutade lyckligt så nu får vi hoppas att det fortsätter i den riktningen…!

   Och tusen 1000 TACK för underbar feedback och fina ord Annette. De sätter jag enormt stor pris på!

   Önskar dig en magisk weekend! Klem! 🙂

 4. Milla says:

  Vilken underbar kjol hon har på sig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *