KUSINMIDDAG & GIRLS NIGHT OUT.

11168035_10152780051760796_420649094370394931_n 2

Torsdag kväll hemma hos min kära moster Birgitta där min fina kusin Cristina som är höggravid med sitt 2:a barn var på besök.

När jag är i Stockholm på min utbildning så bor jag alltid hemma hos min kära moster och hennes mann och det är bara SÅ mysigt & trevligt för de är världens finaste människor.  Och en kul sak är att jag även bodde hos dem när jag studerade till diplomerad marknadsekonom, för sisådär 20 år sen (då pendlade jag Luleå –  Uppsala 1 gång / vecka i 1 års tid samtidigt som jag jobbade som chef för Filmstaden). Hur som helst – i torsdags, efter skolan, så hade de bjudit hem sina 2 barn, mina kusiner, med respektive på middag och det var sååååå kul att träffa dem för det blir tyvärr ganska länge mellan gångerna.

Vi åt pizza och uppdaterade oss på allt som hänt i livet sen sist och Birgitta & Anders berättade om sin spännande Japan resa som de precis kommit hem ifrån. Åh som jag sätter pris på kvällar som denna!  speciellt eftersom jag bor så långt från min familj…  (tusen miljoner tack för en supertrevlig kväll B&A!)

10407945_10152771801255796_5386183789337812151_n-1

Min coola kusin Stefan som kom direkt från ett gig med Loreen på slottet och på fredagen skulle han spela med Orup. Han kommer föresten att spela med Orup i Göteborg hela hösten så håll utkik efter honom om du går på showen.  Stefan är en grym trummis och jag känner mig så stolt över att vara hans kusin. He rocks!  (och ja, jag försökte strike a posé för att var lika cool….ha, ha. )

11202600_10152780056495796_7317747742584571867_n

Sen på fredagen, efter utbildningen, så mötte jag upp min bästa L på bakfickan till Strandvägen 1 för vin, mat & girltalk.  Vi blev sittande i baren hela kvällen och jag gillar ofta det bättre än att sitta vid bord. Blir lite mer avslappnat…. (tusen tack för en urmysig kväll & härlig skrattfest kära bästa L!). Och jag kan föresten varmt rekommendera stället om du är på väg mot Stockholm! Det heter Milles Lydmar.

Det var så lyxigt att vara kvar i Stockholm fram till lördagen (istället för att skynda till flygtåget direkt efter kursen på fredag…) men planen om att slippa stressa iväg lördag morgon sprack tyvärr (JIG var tvungen att  hinna med ett flyg…) så jag fick boka om mitt flyg och stiga upp 06 för att flyga mot Oslo kl. 09.20.  Men det var det absolut värt! Och sent i kväll , mitt i Ungkaren, kom JIG hem igen men han lyfter mot Kina i morgon så ja, vi är verkligen inne i en helt galen period. Hinner inte ses mer förren  typ 17:e maj och då har vi inte setts ordentligt sedan ja vad blir det? början av april….?   Men jag är van så inget konstigt med det. 😉

Nu  ska jag ta och hoppa i säng strax men först: Tusen miljoooooner t.a.c.k. för helt fantastisk feedback  på mitt föra inlägg. Jag är rörd & väldigt tacksam! och jag kommer att somna med ett härligt & stort smil tack vare d.i.g.!

Godnattkramar!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “KUSINMIDDAG & GIRLS NIGHT OUT.”

 1. Jeanett says:

  Heisann søte deg
  Blir alltid så glad når jeg titter inn her hos deg. Du utstråler så mye positivitet

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner tack för härlig feedback & fina ord Jeanett! 🙂

   Önskar dig en magisk onsdag! Klem!

 2. Jeanett says:

  Har forelsket meg helt i blusen du har på deg fra kapphal

  • gizmolina says:

   Så kul! 🙂 Jag kan varmt rekommendera dig att shoppa den för den är verkligen hur fin som helst!

   Kram!

 3. Jeanett says:

  Heisann☺️ Ble litt usikker på hvilken str jeg skal velge på kapphal blusen, hvilken str har du? Ønsker deg en nydelig onsdag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *