Kväll hos oss.

Allmänt

168397-1353
Mitt hjärta pekar på Gucci som gjorde oss sällskap på hennes rum nyss. (hennes ena öga blev dumt rött pga blixten)

Det var ett fantastiskt skönt höstväder vi gick ut i vid 18 tiden. Gick bort till kontoret jag ska inreda och tog en del mått så att jag kan göra några beställningar imorgon. Och då vi kom hem ringde min fantastiska vän som är New York just nu, hon stod på barnavdelningen på "Saks" och skulle shoppa kläder till mitt hjärta. Gissa om jag längtar till hon kommer hem!! 🙂

Nu är det hög tid för bad och nattning här så jag återkommer lite senare.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Kväll hos oss.”

  1. Åh va kul. Just nu önskar jag oxå att jag hade en vän i New York, nu när dollarn står så lågt. Jag har dock en väninna som är från Texas och som åker hem lite då och då, och då brukar jag passa på att beställa lite kläder till min tårtis bl.a. från Ralph Lauren, snuskigt billigt i USA! Var in på GAP’s sajt häromdagen och blev helt sjuk, så fina kläder de har för våra sötnosar!*Kram*

  2. AnnaStina says:

    Jag var också inne på GAP´s sida igår, de har såå mycket fint. Mitt hjärta har haft bodysar från dom som pyjamas från det att hon var nyfödd och fram till i sommar. Super gossiga! 🙂
    Och jackan hjärtat hade på sig igår är också från GAP, JIG shoppade den i N.Y för länge sen. Jag hade smsat min veninna styles jag hittat på Ralph Laurens hemsida (sååå mycket fint!) med önsk om att hon skulle shoppa men inget av det jag sett där fanns i butiken. Så hon shoppade en rosa “Juicy” dress istället som var halva priset mot här 🙂 Men R.L har ju bara de finaste kläderna och priserna är ju som sagt FANTASTISKA “over there”, speciellt nu då dollarn är så låg. Jag drömmer om en weekend i N.Y men vår nästa resa blir Thailand så jag får vackert vänta med det till nästa höst.. men den som väntar på något gott! 🙂 Önskar dig en mysig kväll. Mitt hjärta somnade precis så nu ska jag hoppa upp i soffan och mysa. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *