Kvällen hos oss..


Så här satt Johanna och myste då jag städade & lagade mat. Det är extra mysigt att elda i öppna spisen nu då det är så kallt….brrr…  De rosa tulpanerna på bordet köpte jag idag för att få lite vårkänslor i hemmet 🙂

Förlåt min frånvaro.  Efter att jag hämtat Johanna så har kvällen gått "i ett" eftersom vi varit ensamna hemma. Johanna satt och myste med barnTV då jag städade på köket och lagade middag men städningen tog så länge så när maten äntligen var klar (och Johanna hade mumsat i sig god falukorv) så säger plötsligt hjärtat:  "Hanna sova !" och en stund senare (efter välling)  sov hon sött och jag åt middag tillsammans med bladet Lantliv 🙂


I kväll har jag på mig min t-shirt från Urban Outfitters & byxor från Juicy.

Nu är jag hur trött som helst eftersom Johanna väckte mig 05.30 på morgon så jag är tveksam till om jag orkar hålla mig vaken till Desperate Houswives startar? Kanske lägger jag mig och sover och ställer väckarklockan på 21.40 för jag vill inte missa fler episoder nu 😉  (kunde ju inte se då vi var i Thailand).

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Kvällen hos oss..”

 1. Anonymous says:

  Har Desperate börjat igen? Ser inte de på tv.nu

  Tack för en bra blogg! Kramar

 2. Lisa says:

  Så mysigt och fint du har det hemma hos dej! Jag älskar också vitt! Ha det bra!

 3. Agnethe says:

  Vil bare tipse om at frustrerte fruer går i reprise på lørdagskveld på tv2 zebra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *