Kvällens.

Allmänt


Kvällens "springanertilbutikenochhandla" outfit.

Precis innan Bonde söker fru började så sprang jag ner och handlade inför morgondagens resa och då såg jag ut så här. Vitt linne By Malene Birger, hood Juicy Couture, jacka H&M Trend, tights French Connection & stövlar BilliBi.

Som ni kan se bakom mig så har olika skor & väskor åkt fram och provats idag och nu står valet mellan 2 , eller kanske 3 ? outfits.. Det är TUR vi åker tåg imorgon så jag slipper tänka på vikten 😉

Hoppas att du myser i kväll?! Här brinner massor med tända ljus och jag har en liten prinsessa som tycker att det är så spännande att vara vaken att hon inte vill sova…  Bäst jag jobbar vidare på den saken nu !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Kvällens.”

 1. Malin says:

  Hittade din blogg ikväll, och föll direkt för mattan i din hall vart har du köpt den??

  Skulle bli jätte glad om du vill svara på det 🙂

 2. Maja says:

  Vilken storlek har du i dina Malene Birger linnen?

 3. Madelene(Landvetter) says:

  Hej du underbara Annastina.

  Hoppas att du har haft en underbar dag. Hoppas att du och Johanna får det bra i Stockholm och att du vinner för bästa blogg den är den bästa blogg som finns.Ha det nu så jätte bra i Stockholm.Hoppas att du bloggar från Stockholm.Ha det nu så jätte bra tjejer och var rädda om er.Bamse kramar på er.

  Madelene.

 4. Josefine says:

  Lilla underbara Johanna nu får du sova så att Mamma får packa =) Hoppas ni inte reser så tidigt imorgon så ni kan sova ut och ta en soft morgon. Tåg är ju så mysigt och Johanna kommer älska det!

  Stor kram och sov sött ifrån oss!

 5. Nettisens says:

  Hallå, hallå!

  Håller tummarna för dig i Stockholm och hoppas verkligen att du sopar hem allt för du är bäst och sprider så mycket glädje till många.

  P.s har förresten beställt den tavlan som du hade i tävlingen, jag föll direkt så tack för tipset. Beställden även lite block, korrespondenskort och ettiketter som kan vara bra att ha…

  Kramar på dig och massor av Lycka till imorgon och snälla du håll oss informerade….

  Kram från Nettisens

 6. Evelina says:

  Tjing!! Hoppas du får pris i STHLM!!! Ha en trevlig resa….Ser framemot att få höra (läsa) om allt ifrån galan =)

  Kram o go natt!!

 7. Anonymous says:

  Haha har du prövat skor ikväll?? Den där skohögen till höger i bild brukar inte finnas med annars =) Hoppas du har en underbar kväll/natt kramar Stina i Luleå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *