Kvällens Ikea shopping = dagens tips!

Allmänt

168397-1724
Hjärta "Isig" från Ikea. Box med 2 stycken kostar 49nok (billigt!!!). Jag shoppade även vackert röda som ni ser på bild längre ner i inlägget.

Jag är SÅ glad över att jag nu fått shoppat de skåp som var utsålda igår så kvällens Ikea besök var riktigt lyckat! 🙂  Och extra lyckat blev det då jag, förutom all "jobb shopping", hittade helt underbara stora hjärtan (ca 15cm i diameter) som hänger i silkesband! När jag såg dem tänkte jag: "Wow!", för de såg inte så "Ikea" ut.

Dessa hjärtan blir helt klart dagens tips! 🙂

De ligger 2 st i en box och heter "Isig" och eftersom de kommer från Ikea så är de B I L L I G A…. priset är: 49nok för en förpackning med 2 hjärtan.

Jag älskar hjärtan! och jag hade därför ett hjärta med i loggon på min butik. Ett hjärta symboliserar det vackraste som finns: Kärlek och vi borde absolut ge varandra hjärtan oftare. Så tänk på det nästa gång du shoppar godis.. Köp gelé hjärtan och ge till någon du tycker om; en vän / din mamma / din mormor / sin syster etc.

Men nu var det inte godis jag skulle skriva om (jag är lite hugrig just nu.. det märks ;-))  utan de hjärtan jag shoppat i kväll. Eftersom det redan sitter ett vackert silkesband på dem så kan man använda dem till att hänga inne i en grön krans, man kan hänga dem i fönstret, på en krok på väggen… möjligheterna är många! Och de är dessutom perfekta "gå bort" presenter vid de kommande glöggbjudningarna och andra trevliga sällskap 🙂

Ett till litet tips: ta och stryk silkesbandet med strykjärnet före du hänger du hänger upp dem så ser de lite lyxigare ut. 😉

image1725

Jag shoppade mina hjärtan i vitt & i vackert blodrött. De fanns även i grönt, svart, silver och kanske fler färger? jag såg inte så noga för jag tyckte absolut att de vita & röda var finast.

De röda kommer jag att använda på julen men de vita får nog hänga med året runt tror jag för de ser inte ett dugg juliga ut 🙂

Min sena kvällsturer till Ikea gör att jag känner att jag behöver lite mer sömn så –  nu avslutar jag den här bloggdagen med mitt dagliga…

"God natt & sov gott!".

P.S jag svarar på era kommentarer imorgon! TACK så mycket för alla jätte trevliga jag fått idag & igår! Jag läser dem och blir jätte glad 🙂 men har lite hektiska dagar den här veckan p.g.a. jobb så jag hinner inte med….

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Kvällens Ikea shopping = dagens tips!”

 1. Angel says:

  va fina,firar ni jul och nyår i Norge eller Thailand?

 2. josefine says:

  Hoppas du sovit sött!!!
  Vi hade såna i guld ifjol de är SÅ fina!kram

 3. Mirva says:

  Helt underbara! Skall shoppas imorgon! Har köpt en massa fint i Småland, bilder kommer imorgon =)

 4. frida says:

  Jag är här inne och läser dagligen, jag måste säga att ditt sätt att se på saker, och hantera situationer verkligen inspirerar mig. Jag tror inte jag tagit mig till av det förän nu. Att se varje dag som en gåva, och att lyfta fram de små sakerna i livet är ju så vi måste göra.
  Så fortsätt med precis allt det du gör, allt som gör dig lycklig, och även om inte min väg ser likadan ut som din, så inspirerar du mig något så otroligt.
  Ha en underbar dag, och ta hand om söta Johanna:)

 5. Frida says:

  Verkligen fina! Jag älskar också hjärtan 😉 Hoppas ni har en bra dag 😛

 6. AnnaStina says:

  Angel-
  Vi reser till Thailand 13 december så vi firar jul & nyår där. Det blir min & JIG´s andra jul i Phuket, vi firade där för 2 år sedan också när Johanna låg i min mage. 🙂
  Josefine-
  I fjol var jag aldrig på Ikea, bara på Gizmo 😉
  Mirva-
  Happy shopping! 🙂 Kram!
  Frida-
  Å nu blev jag helt stum & rörd… TACK snällaste du för dina värmande ord..! Du berörde mig verkligen nu. Tack! 🙂 Önskar dig en fantastisk torsdag!
  och ditt inlägg kommer jag att läsa flera gånger..! Så snällt av dig att skriva så fint. Kram! 🙂
  Frida-
  Tack snälla! 🙂 Ja, hjärtan är underbara! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *