Kvällens mini-stars, middag & stolta mamma.

Allmänt


Här har jag precis lämnat Johanna till MiniStars strax före kl. 19 ikväll. Vi har haft KANON väder idag, faktiskt BÄSTA vädret hittills ! 🙂   (min klänning / kjole kommer från Zara).

Ikväll var jag SÅ STOLT över min Johanna då hon uppträdde i MiniStars 🙂 Min duktiga lilla tjej ! Hon längtade så mycket till då de skulle träna idag att hon varken hade ro att äta eller bada… Hon ÄLSKAR verkligen Mini Stars 🙂 

Efter uppträdandet blev det som vanligt mini-disco, middag och show också hittade Johanna en kompis som hon lekt & busat massor med. Vi har helt enkelt haft en TOPPEN kväll !


Johanna & Co framförde låten “Lollo & Bernie” som är hjärtats favorit 🙂  Det var inte helt lätt att få till bra bilder eftersom de dansade hela tiden och jag önskar SÅ att jag kunde lägga upp videon jag filmade här på bloggen men jag är för oteknisk för sånt… tyvärr…


Efter uppträdandet fick Johanna diplom + godis av Lollo.


Som ni ser så var det stilla på restaurangen i kväll. De flesta äger buffén på Bouganvilla (där vi bor) och det verkar som att många reser med “all inclusive”, men det gör inte vi. Jag gillar att själv kunna välja var jag vill äta min middag + vad jag vill äta 🙂

Vi åt som vanligt middag på La Tasca i kväll och mitt lilla busfrö springer dit helt själv efter mini-discot. Igår hände det för första gången och då blev jag sååå orolig när jag inte kunde hitta henne efter showen. Jag sökte och sökte och frågade gäster om de sett henne? Till slut tänkte jag att hon måste ha gått över till restaurangen så jag tog en walk dit och mycket riktigt, där satt hon och tittade på Pippi . Gissa om jag hade ont i huvudet resten av kvällen ? 😉   (det är en bit att gå och det är inte upplyst på vägen = det är ganska mörkt…)

Mitt hjärta somnade BUMS efter den spännande & kul kvällen och nu är det dags för mig också att gå och sova.

Imorgon har vi vår sista dag här på Mallora så då ska det “pressas” 😉  och njutas till MAX !

NaTtAkLeM! ♥

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Kvällens mini-stars, middag & stolta mamma.”

 1. Wenche says:

  Vi bruker heller ikke å ha all inclusive, liker som deg å velge hvor og hva en skal spise til middag:) Men ungene kunne tenkt seg det, ikke pga maten, men pga fri tilgang til slush, is og brus fra baren:))
  Da vi var på Blue village på Kypros i sommer, bestilte vi frokostbuffet ihvertfall, SÅ godt å gå til dekket frokostbort

  Ha en kjempefin siste feriedag:) (Så fort de to ukene har gått;)!)

 2. Wenche-
  Vi har också frukosten inkluderad för det är en LYX att starta dagen med en färdigt framdukad frukost buffé ! 🙂 Och ja, det är praktiskt med buffe och fri is då man har kids 😉 TACK för din trevliga kommentar och NJUT din helg ! Klem ! 🙂

 3. Sammy says:

  Åh, men fy vilken mardröm, du måste ha varit livrädd! Jag hade dött tror jag! =(

  Borde inte personalen se till att varje barn blir uppmött av en förälder (och INGEN annan!) efter showen? Hualigen..

 4. Linn says:

  Måste säga att Johanna verkar vara oerhört trygg i sig själv! Väldigt duktigt gjort att vara med i en uppvisning i hennes ålder och dessutom ser hon ut att stortrivas och sen står hon så duktigt och väntar på diplom…=) Det tror jag inte min 3-åriga son i samma ålder skulle ha gjort trots att han är ganska framåt!

 5. jag kan hjälpa dej med filmen, rätt enkelt. Skaffa ett konto på vimeo.se, ladda sedan upp den som om det var en film och länka sedan till filmen i bloggen. Maila om jag ska hjälpa dej!

  Trevlig hemresa!
  Kramar Johanna en trogen läsare

 6. Emma says:

  God kväll!

  Vilken härlig klänning du har på dej!

  Låter som att ni har de underbart där nere. Man blir allt sugen.. ; – )

  Jag önskar er en bra hemresa! : – )

  KRAM

 7. msn indir says:

  Great! Thanks for post

 8. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 9. izle says:

  Great! Thanks for post

 10. Patato says:

  Hi! I simply love eating vegetables especially patatos , Thanks!

 11. turkko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Visit my website turk ko.

 12. webpage says:

  Hey there, I just now hopped across to the website through Stumbleupon. Not anything I would usually browse, however I enjoyed your thoughts anyways. Thank you for producing something worth reading.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *